Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, September 3, 2013

PURPINKLURVE

Assalamualaikum & Hello.

Semenjak dua menjak ni online shop kemain tumbuh macam cendawan lepas hujan. Sangat banyak sampai susah sangat nak pilih and stick dengan satu online shop je. Almaklumlah semuanya dekat hujung jari je kannn. Klik sana jumpe itu , klik sini jumpa ini. So , di kesempatan yang ada ni aku nak kenalkan another blogshop dekat korang korang. Own by my mom and my cousin. Partnership kata orang.

PURPINKLURVE (blog)
PURPINKLURVE (facebook)


Sesiapa yang agak agak malas nak pergi Hajra dekat Jalan TAR tu bolehla beli dengan Purpinklurve. But for now aku masih dalam process mengupdate segala jenis tudung/shawl/telekung masuk ke dalam blog Purpinklurve. Kot kotlah kang ada yang buka buka tapi tengok tengok macam takde apa. Maaf. Aku hanya jalankan tugas untuk promote dulu. Blog Purpinklurve akan diupdate dari masa ke semasa.

Phewww , blog sendiri pon dah kucar kacir nak update tak tau bile. Ni ada 2nd blog plak yang aku nak kena manage. Fuhhh !!! Mohon masih boleh bahagikan masa seadil adilnyaaa. Ceghita macam tengah berpoligami. Kahkahkah.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : besok baru nak pergi tempah baju tunang , hujung minggu ni nak pergi Nilai. ^_^


xoxo


2 comments:

  1. wah good luck to your mom and cousin ye. dtg nilai? weekend ke?

    ReplyDelete
  2. @cha Thanks Kak Cha , tak jadi pergi Nilai. Sebab nak kejar masa pergi Yuna. Hihihi.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah