Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, September 27, 2013

Siapa je yang baca blog picisan ni.........??

Assalamualaikum & Hello.


Malu gegirl maluuuuuuu ! Hahaha. Mana ai nak sorok muka yang jelita ni hoiiii. Gggrrrr. Muntah. Semalam member aku Whatsapp gambar yang kawan dia tengah baca blog picisan ni. Seriously maluuuu. Kekeke! Kau tulis blog kau tak malu , orang baca kau malu. Lempangggg juga kanggg !!! Hikhikhik.

Tak sangka ada juga yang nak baca blog aku ni weh , dahla merepek je banyak. Info langsung takde , review ? Lagi haram. Nak kata selalu update ? Takdelah sangat. Kalau update pon pasal aku , aku , akuuuuu dan akuuuuuu lagi. Muahahahahaha. Nak suruh aku up entry pasal orang lain memang idoklah. Motipppp tau up entry cerita pasal orang lain. Mestilah aku nak cerita pasal aku yang jelita je. Jeling kiri kanan tengok ada orang muntah tak. :P

By the way , to those silent readers. Terima kasih banyak banyak sebab sudi baca blog picisan aku ni yang penuh dengan entry mengarut lagi mencarut. Amboiii speech kau macam menang award. Booo Nadia Booooo !!! Yade yaku yessahhhh. Minta minta takdelah readers aku yang muntah darah ataupun sakit buah pinggang bila baca blog aku. Arigato gozaimasu everyone. Aceceh. Bajet lagi. Kepada yang meninggalkan jejak dekat blog ni pon , terima kasih banyak banyak dan teruskanlah membaca tanpa jemu. Walaupunnnn aku sendiri jemu baca blog aku. Okaylahhhh babaiiiiiii uolllssss. ^_^v

Thanks for your time , love ya people.


p.s : nak tengok Vikingdom , sekali..........................HABES dah ??? Shentapppp kittewwww.


xoxo


2 comments:

  1. hi nad ! mst la ade yg bace blog u sbb best..i pown salu jengah tiap kali u update tp ni 1st time tinggalkan komen..hahaha salam perkenalan dr sy cik fadh ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Cik Fadh ! Tenkiuuuu , thanks tau sebab sudi tinggalkan jejak and bace blog kite ni.
      Lain kali tinggalkan handbag ke kasut sekali eh. Hihihi. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah