Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, September 20, 2013

Sudah mula menerima komen ANON yang.............SEDIH !

Assalamualaikum & Hello.

Kalau sebelum ni aku selalu terbaca dekat blog blog pasal anonymous ataupun dalam bahasa melayunya TANPA NAMA. Mostly anon anon ni datang menterjah blog maybe sebab terjumpa or maybe juga sebab nak stalk tapi taknak bagitahu owner blog tu siapakah dirinya. Sedih. Nak dijadikan cerita , pada pagi Jumaat yang mulia ni aku buka buka dashboard ternampak satu anon yang komen entry aku dengan bahasa yang indah seindah namanya Anonymous. Muahahaha.

Katanya :


Terperanjat gegirl baca komen yang anon ni tinggalkan okeh. Hahaha. Susah payah datang blog aku dan pertikaikan aku banyak makan sushi tak halal. Alahaih. Dahla susah payah datang terjah blog aku lepas tu siap tinggalkan komen pula tu. Alahaiiiiih. So sweet. Kittew ayang angat angat anon camni. Muah ! Hahaha.

Meh sini aku nak tegur sikit , sikit je tak banyak pun. Cuba tengok cermin , tenung muka kau lama lama. Sebelum tegur orang , cuba reflectkan diri tu dulu. Kau kata bahasa aku kurang ajar , ermmmm. Bahasa kau tu TAK kurang ajar ke ? Harharhar. Itulah manusia , sibuk cari salah orang salah sendiri dah terbogel telanjang depan mata pun tak nampak. Hiksss. Oh another thing , halal ke tak halal sushi yang aku makan itu urusan aku dengan DIA , bukan kau yang tentukan semua tu. Kau yang TAK makan sushi banyak pun boleh kurang ajar apelah sangat aku yang makan SUSHI TAK halal tu kannnn. :P

Ingin aku tegaskan tak semua anon yang komen dekat blog aku macam ni perangainya , tapi adalah segelintir. Tapi jangan risau aku tak amalkan kerana nila setitik rosak susu sebelanga. Peace yaw. Untuk anon anon yang tak pernah kurang ajar dekat blog ni jutaan terima kasih diucapkan.

Thanks for your time and love ya people.


p.s : anon ohhhh anon apelah agaknya nama betul kau kannn.


xoxo


6 comments:

  1. fuyyoo..akak ingat akak je ada anon..tp kalau ada org tetiba meroyan guna nama anon kat blog akak,akak kenallll sgt sape dia..kenal sgt,sgt,sgt..tp akak simpan je..kalau akak sebut nama dia mmg habis maruah fmly ***..haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakaka. Untunglah tahu sapa anon akak. Kita ni ? Langsung , tetiba terus kene halal haram. Shentap shentap. *hentak2 kaki*

      Delete
  2. haha
    anon oh anon...
    lg menyakitkan hati klu kite tau sape di sebalik anon tu..
    rasa dendam smpi mati je... kuang3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha itulah dia , kalau dapat tau sape disebalik anon tu. Memang ada kene penerajang. Hahahaha. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah