Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, October 26, 2013

1st CPUV tahun 2012 , 2nd CPUV tahun 2013. Tak kesahlaaa. Rezeki. :D

Assalamualaikum & Hello.


Thanks Nuffnang sebab bagi blog picisan macam ni CPUV. Walaupun setahun sekali. But still , rezeki. Hihihi. Rezeki kahwin keee ? Ehhh ! Hahaha. Thanks a lot Nuffnang. Perhaps lepas ni Nuffnang akan bagi blog aku ni CPUV lagiiiii. Weeee !

Thanks for your time , love ya people.


p.s : kalau korang rasa korang readers aku yang omey omey. Kliklah ads Nuffnang aku. Ehhh ! Boleh eh camtu ?? :P


xoxo


4 comments:

  1. akak tgk iklan nuffnang kat blog nad ni byk dari akak punya..tp mcm mana nad dpt earning 2 je?? huhuhuhu.. xpe, harap lps ni nuffnang bg lg :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha , akak yang tengok. Kita plak tak tertengok tengok. Hahaha.
      Nak jumpe akak , nak jumpe , nak jumpeeeee. Y___________Y

      Delete
  2. setahun sekali ye cpuv.. hihi.. oklah dah click iklan :P :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Thanks Aefaaaa. Muah muahhh !! :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah