Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, October 31, 2013

30 hari lagi ?? Erk !! Ready ke tak , ready ke tak ??

Assalamualaikum & Hello.

Seriously masa aku tulis entry ni perut aku memulas mulas. Harharhar. Tadi tulis entry nak CD Nocturnal tu elok je. Muahahaha ! Nampak benor nevesnya cheq oih. Hiksss. Neves macam orang nak menikah , padahal !! Nak tunang je pun. LOL. Tak jantan betul perangai. Kekekee.


Maaf terpaksa blurkan address , kang ramai pula yang datang serbu. Muahaha ! E-Day aku , aku hanya invite kawan kawan rapat aku je. Yang tak berapa nak rapat , minta maaf ye. Bukan taknak jemput , tapi majlis aku kecil kecilan sahaja. Wah gettuw !! Artis pun tak mampu bagi statement macam aku. Kihkihkih.

Bila aku cerita dekat orang yang aku neves..................................................................................

A : Dah kenapa neves , bukan nikah pun. Tunang je.
B : Padan muka awak , haritu takutkan orang lagi. Hahahaa
C : Relaksla , sarung cincin je pun. Hihihi.
D : Motif nak kena neves ?

Nampak tak ?? Kebanyakan respons mesti menganjing. Kahkahkah ! Tapi betul juga , masa kawan kawan aku nak bertunang dulu. Ni jugak respons aku. Ini makan dia. Karma. Acecehhhh. Hahahahaha.

Pada dasarnya memang orang kata tunang tu bukan ada apa sangat. Memangggg !! Memangggg !! Tapi dugaan masa bertunang tu nak cerita celah mana ? Celah ketiak ? Ke celah pokok kelapa kampung sebelah ? Gggrrrr ! Aku rasa aku dah cukup ready dah , but sometimes readiness aku tu menurun pula. Arghhh. Itu yang tak best tu. And now bila makin dekat dengan tarikh , aku makin semak. Padahal preparations aku dah boleh dikatakan almost sampai finishing dah. Apa yang aku semak aku pun tak tahu. Setanla ni setan betul. Pffttt.


Esok dah 1st November. November is coming bebeh. Wooo woooo. Our last anniversary as a couple. Lepas ni boleh fefeeling anniversary as a fiance/fiancee. Nak juga tu fefeeling. Kekekeke ! Apa pun may Allah ease everything. Permudahkan segala urusan kami. And to those yang bagi sponsorship (bajet artis lagiiiii) , thank you so much. Semoga kalian dimurahkan rezeki. InshaAllah.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : bila kawan kawan cakap 'dah nak jadi tunang orang dah kau kan'. hahahaha. they actually show me that they will miss me yang before jadi tunang orang ? LOL !!! ada ke orang nak rindu kauuuuu. :P


xoxo


6 comments:

  1. Itu perasaan normal walaupun hanya bertunang ya hehe...
    sok dah nikah, lagi la berdebau-debau... hehe..
    Org tak de perasaan berdebau2 tu bila kena paksa kahwin dgn pasangan yg dia tak de perasaan haha...
    Tahniah ye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi , thanks akak. Itulah , seriauuu ni haaa.
      Kalau duk terlintas , dan dan sakit peruttt. :P

      Delete
  2. eh,ehh,ehhh..awk pun love November ke? sep sep!!
    pic no 2 tu nad bt sendiri ke? cantik laaaaaa..!!

    veil awk akak dh beli bahan tp belum start..dont worry,a week b4 e-day akak bg nad :D
    tp tula,doa2 kan veil tu cantik tau..sbb lace jeles dgn akak..lace takde yg cun. vong** huhuhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikhik. Love la. Sebab birthday kita November and tarikh tunang pun November (date birthday).
      InshaAllah nak nikah pun November jugak. November Rain gitu ! Hahahaa. Gambar tu google sajooo. :D

      Oh yeke , hahaha takpela kak. Kita tau tangan akak tu ada magic.
      Tau tau lawa je. Akak tu bukan betul. Kekekeke!

      Delete
    2. semua Nov??? kerlassss..amin,kawen Nov tau..nnt sama dgn akak..hehehe! akak nk kawen 12 April tp xsempat masih byk benda x settle :( kalau takkk..12,13,14 April straight! hehe..

      Delete
    3. Hahahaha! Jangan buat tak tau tangan tu ada magic eh. Kekeke!
      Akak buat apa takde pulak nampak tak jadi. :D

      Kekeke! Mohon boleh kawen jugak November. Nanti kite anniversary same same eh.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah