Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, October 4, 2013

57 hari lagi tapiiii..................apa pun tak boleh , TAHNIAH !

Assalamualaikum & Hello.

Setiap kali masuk blog sendiri , hati rasa tak tenang. Mampu masuk blog sendiri hati rasa tak tenang ?? Hahaha. Tak mampu keeennn. Aku ni duk rasa tak tenang , resah gelisah , butterflies in my tummy okeh. Rasa macam bela kupu kupu pula dah dalam peyut ni. Tensi tensi tensi. Tensi tengok countdown ticker yang dah menunjukkan hari semakin suntuk untuk aku. Aceceeehhh.

Bila pergi kerja , letak je bontot flat ni dekat kerusi. Terpandang je kalendar. Aisehmannn. Nampak aku conteng conteng countdown dekat kalendar. Kahkahkah! Padan muka kauuuu , menggatal sangat nak countdown. Sendiri juga yang nervous. Ape pun tak boleh. Tengok dekat handphone pun ada countdown widget. Mampooosssss. Y______Y


Aku dengan Wan ada 57 hari lagi nak settlekan semua benda. Entah cukup masa ke tak , entah cukup duit ke tak. Semua pun entah. Alhamdulillah dulang hantaran aku semua dah siap , tinggal nak campak barang barang atas hantaran je. Hihihi. Wan punya dulang hantaran pula on the way siap (dia baru hantar barang nak gubah hantaran last week , pffttt).

Sebulan lebih je lagi ni , macam macam rasa ada. Menggelabah sangat keeeennn. Neves okay neves. Tak fun tau rasa neves neves ni. Setiap kali pikir je mulalah sakit perut nak terberon. Haizzz. Macamlah sebelum ni tak pernah jumpa family Wan semua. Wakakakaka! Tapiiiiii..................itu laiiiinnnnn. Ini lain , sebab aku akan jadi perhatian lensa lensa kamera. Amboiii. Kekekeke! Apa pun aku harap semuanya akan berjalan lancar. Amin.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : malam ni nak dating dengan running man , ihikksss. :D


xoxo

4 comments:

  1. yeay! dah tak lama tu Sya.... keep calm & get married~ haha boleh mcm tu :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha get married rasanya lambaaaaaatttttt lagi kak , haha. Get engaged dulu boleh ? :D

      Delete
  2. tahniah sya :) jangan nervous nervous tau, ika dulu masa tunang menangis haa sebab bahagia, akahkah. Kalau nikah? Tak tahu nak describe acane emosi tu huhu
    Semoga cepat cepat majlis nikah juga, chill lady :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi kaaann. Kalau nikah mesti siap banjir ni. :D
      Thanks for your support dear. Hikssss.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah