Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, October 2, 2013

Alahaaaiiiii sweet sangatttt nieh , :P

Assalamualaikum & Hello.

Semalam Wan datang awal dekat office aku , takut lettuw kite mawah sebab datang lambat. Hihihihi. Semalam Wan cuti , maka dengan itu aku kerah die pergi Quality Pack untuk beli balance hexagon jar dalam 80 biji lagi. Sebab nak pakai 200 , haritu bantai beli 120 je. Muahahaha!

N : Tolong belikan tudung 1 yang kaler gold kalau boleh. 1 hilang. :P
W : Pun boleh. Belikan extra cap die 5 sebab 1 pcs 20sen n takut 'hilang' lagi yang lain.
N : Kuajaaaaalaaa perli kite. Tak baik tauuu. Hilang dalam gedung kain dalam bilik je tuuu. :P
W : Haha. Yela. Tula bilik memang besarkan gunung.
N : Hahaha. Weekkk! Nak g kinabalu tak dapat. Besarkan gunung dalam umah jela.

Bihadaaappp kannnn ?? Perli terus tu belikan 5 tutup jar. Kecik hati tite. Huwaaa. Shentapppp. Y____Y. Tapi bagus juga , buatnya hilang LAGI. Tak memasal dia juga yang aku kerah lagi nanti. Kihkihkih.


Balik kerja semalam eksaitedlah kannn sebab Wan amek balik kerja. Bila buka je pintu kereta , terus duduk and terpandang something dekat atas aircond yang sebelah pintu tu. Eh eh ehhh.

N : Eh ehhhh , ada hadiahlaaaa.
W : Happy anniversary. Hihihihi.

Senyum simpul okay , lepas tu aku terbalikkan bawah kad tu. Ada bendalahhhh.


Ahakssss ! Cekelat feveret gue ni. Mana mungkinnn. Wakakakaka! Wan memang tahu aku susah nak makan coklat kecuali Toblerone. Kalau Toblerone ni aku suka biarkan cair lepas tu baru makan. Perghhh! Heaven sangat rasa dia. Melting in your mouth. Hamboiii.

N : Happy anniversary. Sayangnyaaaa nak makan. Simpanlah taknak makan. (muka comel).
Terima kasih daun keladi bie , sebab bagi coklat tuuuu. Walaupun tak seberapa tapi I appreciate it. Waahhh. Sepiking pulak. Tendang kangg. Hikhikhik. Lain kali kite nak yang besar sikit eeehhh. :D

Thanks for your time , love ya people.


p.s : dah dapat beli cetaphil skin cleanser , sukaaaaaaa. ^^


xoxo

4 comments:

  1. hahahaha..wpun lawak tp org lelaki melawak ada makna..hehe..btl gak tu bt nya hilang lagi? kita org pmpuan mmg suka hilangkan brg. eh? hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaann ! Shentap kita kene perli. Tapi hilangkan barang barulah best. Macam cari harta karun lepas tu. Hahahaha.

      p.s : kita nak try buat bunga crepe tapi tak tahu nak buat ape. hahaha. :D

      Delete
  2. comel tobleron tu..bkn sng nk cari llaki yg rajin wat menda kreatif nii..bertuah awak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha rajin sangatttt dia ni Faezah , pakai tampal je. Muahahaha. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah