Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, October 8, 2013

B2B Tag - Theme Colors

Assalamualaikum & Hello.

Ada ke B2B yang baca blog aku ni since aku belum masuk fasa B2B lagi , hahahaha. Macam ni , sebenarnya aku ni macam tak berapa nak ada mood nak kerja for this few days. Maka dengan itu , semalam aku main main dengan Adobe Photoshop (yang ni extremely aku tak malas). Lalu , terbuat satu dua tiga B2B Tag. Bila dah buat sikit , mula rasa ketagih nak buat lebih. Korang rasa SHOULD or SHOULDN'T ?



Yang ni aku buat semalam (masa office hour , kekeke!) Yang bawah ni pula aku baru buat tadi , fresh dari ladang tenusu New Zealand. Hemohemo.


So , apa kata survey ? Ada yang nak aku continue buat B2B Tag ni ke tak ? Kalau ada yang kata continue , aku buatlah banyak banyak warna. Kalau kurang mendapat sambutan , aku buat untuk aku jela. Miahahahaha! Ooh ooohhh ooohhh , lupa nak habaq. Blog aku memang aku disablekan right click , so kalau korang nak B2B Tag ni boleh LEAVE YOUR COMMENTS lengkap dengan email. Tenkiu. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : aku lebih suka kerja menghadap adobe photoshop daripada database system aku ni haaaa. pffttt.


xoxo


2 comments:

  1. me, me (angkat tangan sambil lompat lompat LOL)
    comel B2B ! Pandai buat, creative, tapi kalau dapat buat yang bertudung punya lagi awesome :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulaaahhh , nak try and error yang muslimah pulak lepas ni.
      Entaaaahhh abad bila baru siap. kahkahkah. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah