Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, October 9, 2013

B2B Tag - Year 2014

Assalamualaikum & Hello.

Haritu aku buat B2B Tag ikut warna tema , harini aku buat untuk yearly pula. Tapi untuk tahun 2014 je. Muahahaha! Kalau untuk tahun lain , silalah request. Cik Nadia ni memaaaaannnngg banyak sangat masa terluang. Walaupuuunnnn kertas kerja melambak atas meja. Hikhikhik. Tapiiii..........aku kan suka mengelat kerja. Lalalalalala. :P


Tadaaaaaa , omey tak omey tak ? Cepat cakap omey ! Kalau ada orang nak , seperti biasa. Leave your comments down there. Aku akan email dekat korang. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : agak agak ada ke permintaan ? hihihihihi.


xoxo


12 comments:

  1. hamboiiii rajinnya diaa :D untung laaa nk jd b2b.. hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai kakak ! hahaha. biasalah kak , rajin mengelat buat keje padahal. kahkahkah. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Tapi masih belum mampu nak doodlekan yang muslimah. :(

      Delete
  3. Replies
    1. ni email sy
      bluefrozensky@yahoo.com

      masehhhh..hihihih

      Delete
    2. Kita dah emailkan dah dekat awak. :)

      Delete
  4. comel! untuk mommy to be ada tak? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi , untuk mommy belum lagi. Nanti kalau ada kita update entry. :)

      Delete
  5. Replies
    1. Hihi , tenkiu Aefa. Malulaaa jangan pujiii. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah