Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, October 11, 2013

Best ke jadi Blogger ? Bagi akuuuuu...................................... ^^

Assalamualaikum & Hello.

Aku mula create blogspot ni tahun 2010 , tapi bukan active blogger pun. Biasa biasa je. Bila teringat baru bukak. Kalau tak ingat tu tak bukaklah jawabnya. Kekeke! Kalau bukak pun entry semua nonsense. Takat kau bosan pun kau nak cakap dalam blogspot ni. Bangang ke apa. Psycho. Hahaha. Tapi itu cerita tahun 2010 okay. Aca aca nak ada blog juga macam orang lain. Tapi bila baca macam syok sendiri pula (ceritanya sekarang ni tak macam syok sendiri juga ke ??? errkkk ). Muahahaha! 


Seriously bukan senang nak jadi blogger , bukan senang nak suruh orang baca apa yang kau tulis. Bukan senang nak bagi orang rasa apa yang kau rasa. Tapiiiii...................aku punya matlamat ada blogspot pun untuk aku bercerita ikut suka hati aku. So , why should I care ada orang nak baca ke apa. Tapi alhamdulillah , blogspot ni masih ada pembaca. Walaupun hanya dicelahan gigi je. Kikikiki! Masih berterima kasih dekat semua pembaca blogspot kitew inieewww. :P

Best ke tak jadi blogger ? Best bila kau boleh buat ramai kawan baru. Seronok weh. Even tak pernah face to face tapi macam dah kenal 10 tahun. Seronok bila masing masing berbalas komen. Hikhik! Pula tu dapat owner blog yang macam aku ni , orang tak cakap BYE selagi tulah aku akan menceceh panjang panjang. Kahkahkah! Maap. Ini memang tabiat aku. Friendly tak bertempat. Pfftt. Plus aku lagi rasa seronok bila dapat share apa apa tips dengan semua readers aku (cerita readers kau memang seramai Keknis , Yuyu , Cik Epal , Sepet mahupun Kak Filla) Muntah. Mihmihmih.


Aku nak orang yang baca blog aku inspired dengan apa yang aku tulis. Walhal ! Semua entry kau memang tak pernah nak ada isi isi penting untuk orang buat reference. Sedih. Hahahahaha. Yang tak bestnya jadi blogger ni ialah bila kau addict nak tulis entry , tapi kau takde benda nak cerita. Habes kau selongkar gallery handphone nak tengok gambar mana tak letak lagi dan mana yang boleh agak agak kau cerita (ini aku selalu buat) dan malangnya memang takde benda weh nak cerita. Sentaaapppp. Tu yang aku pernah buat entry pasal payung la , air minerallah , jamban pun pernah okeh. Arghhh stresss. Dah takde benda nak cerita , tapi nak cerita juga. Itu makan dia. Y______Y.

Dan sebenarnya , pagi ni aku takde idea pun nak buat entry pasal apa. Dalam otak ni rasa macam penuh idea. Tapiiii...............................nak luahkan tu tak tau mana satu. Bajet. Wakakakaka! So , okayla sebelum aku merapu lagi yang bukan bukan. Baik aku sambung buat kerja aku balik. hewhewhew. Babaiiiii.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : esok nak pergi cari kasut futsal Wan , huarghh ! ini stress. hahahaha.


xoxo

8 comments:

  1. entry pasal payung.. air mineral.. ok part ni lawak hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha , asal boleh jadi entry kaaaannn. :P

      Delete
    2. hahha.. boleh2.. update je.. aefa bace je smua yg blogger post.. kecuali kisah cinta yg melalut2.. hahah

      Delete
    3. Hahaha good , selamat membaca Aefa. :D

      Delete
  2. depends kepada blogger tu sendiri, as for me, blog satu medium ika share almost everything in my own thoughts. berblogging suka2 je :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jyeah ! Exactly. Kita pun suka suka je. Haha. Cerita cerita. Cari kawan baru. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah