Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, October 11, 2013

Best keeee jadi PLAYGIRL ?? Pftttt !

Assalamualaikum & Hello.

Peringatan : Ini cerita dolu dolu , based on my very own experience.

Long distance relationship bagi aku dulu ialah kesempatan yang diberikan untuk pasang lain. Kekeke! Keji gila. Serious siapa yang pernah in a relationship dengan aku dulu sangatlaaaaah malang orangnya. Muahahaha! Maap.


Zaman aku belajar dekat UiTM , awal awal masuk je dah ada boifren. Boifren jarak dekat nama dia. Since dalam satu kampus kan. Tapi itulah dekat pun isu , jauh pun isu. Mihmihmih. Namun jodoh tak panjang. Dan bila cuti semester je mesti aku kerja. Gila bosan okay nak duduk rumah je. Bila kerja jumpa jodoh baru. Kata kauuu jodoh. Bodoh betul. Hahahaha.

And yes bila dah bertemu jodoh baru dan semester baru pun bermula , masa tu baru betul aku bercinta jarak jauh. Kurlasss. Jauh sangatlah Seri Iskandar dengan KL ni. Kihkihkih. Aku yang dulu bukanlah yang sekarang. Ehekk ! Dulu , walaupun ada boifren tapi boifren jauh mulalah aku cari scandal sandal mandal. Wakakaka! Banyak stok okay , bosan yang A keluar yang B. Boring dengan  AB keluar dengan C. Tssskkk ! Y______Y. Bajet hot sangat pun susah juga Nadia weh. :P


Gambar contoh nak nampak lelaki yang curang apekesss. Haahahaha. Dah aku google gambar perempuan curang , yang keluar semua image kepala kena penggal. Arghhh ! Jijik sangat aku nak letak kat blog aku yang omey omey ni. Muahahaha!

And now time flies , aku dah 24 pun. Sekarang bila aku dengar ada budak budak yang pasang banyak banyak. Stok sana stok sini , aku rasa macam nak lastik je dorang ni. Jangan sampai terduduk dan melopong adik adik oooiii. Jangan yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran okeh. Aku pasal dah pernah terduduklah aku insap ni weh. Kalau idok , mungkin masih berjoli katak berjimba raya tak tentu hala. Pernah ada sorang junior UiTM ni cakap dengan aku...............................................

D : Kak kau nak tunang nak kawen ni nanti mesti scandal mandal ko menanges kan.
N : Kau daaaahhh kenapa dorang nak nanges nanges. Itu cerita lama.
D : Yelah kau tu dulu , tak cukup sorang. Pening aku.
N : Bahahahaha babik sangattttt !
D : Tapi okayla kak , finally kau berubah and pilih yang betul untuk kau.
N : Kau dengan aku apa beza eh dulu ? Lol !!! :P
D : Babilaaaa kau kak. Aku baik.
N : =.=

Sampai macam tu tahap orang sekeliling pandang aku weh. Adakah aku yang dulu tukar boifren tukar scandal macam tukar disposable panties ? Wakakakaka! Sedih tauuuu. Pernah dicop playgirl. Pernah dicop macam macam lagi. Dah tu nak buat macam mana , dah korang tak fun tak boleh bagi masa dekat ai. Ai cari jelah ganti , bukan susah mana pun. Tak thrill sangat. Setakat kibas rambut sikit , lekat 2 3 orang. Eeehhh ! :P


Kurlasss kau kibas rambut macam ni sangkut boifren 2 3 orang. Kahkahkah! Sebenarnya bukan semua long distance relationship macam ni. Tengok orang juga. Pucuk pangkalnya percaya pasangan masing masing dan jangan cepat bosan. Itu je. Ini tidak , nampak sikit yang macam Lee Min Ho. Terus berdarah hidung , cepat cepat tengok rambut dekat cermin. Cepat cepat kembungkan mulut tiup tudung. Eleeehhh macamlahhh kite tak tauuuu. :P

Actually pengalaman mengajar kita. Belajar daripada kesilapan. Its good. Orang selalu cakap yang aku bila putus cinta macam takde apa apa. Harharhar. Sebab ?? Sebab ai banyak stock uollss. Hilang satu tumbuh satu , kita kena buat backup untuk emergency cases. Wakakaka! Teruk. Tapi itu dululah zaman stock berguni guni. Sekarang ni aku ada Wan Sengih tu satu je. Jangan adalah yang berani nak sailang. Aku siat siat kulit lu orang nanti. Bahahahahahahahaha!


Seriously masa pasang banyak banyak tu memang rasa heaven sangaaaatttt. Yelah si A tak layan si B ada , kalau tak pun si C ada. Tapi sampai bila ? Kalau pecah lubang. Apa pun tak boleh hoiii. Jangan ingat dengan pasang banyak banyak takde masalah. Bertimbun timbun masalah. Sampai last last sendiri rasa macam jerut diri sendiri. Adan uke adan uke. Harharhar. Kalau dapat pula jenis yang berdendam sampai mampos , memang masaklah kau !! Aku sendiri pernah bergadoh dekat Pavilion dengan ex boifren aku yang tak puas hati kenapa aku dump dia. Dah takde jodoh. Hahahahaha. Tengah tengah orang ramai tu lu pergi bertekak. Kau ingat Pavilion tu kau 2 orang je yang ada ? Lalalalalala. Tanjat okay ex boifren sergah. Stalker kite sangaaaatttt tauuu. Tak aik tauuuu wat gegirl tanjat. Bahahahahaha.

Kepada pejuang pejuang playgirl out there. Nak enjoy pun berpadanlah ye. Ingatlah pesan ahkak ni , jangan mainkan hati orang later makan diri sendiri balik. Karma will definitely find you my dear. So , all the best. Good luck. Kekekekeke! Babaiiiiiii.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : alhamdulillah , rezeki di hari Jumaat. ^_^


xoxo

4 comments:

  1. Orang cantik layak la nak jadi play girl hik..hik..
    Tapi serius mase kt kursus kawen tu asyik rase nk pandang nad je pastu usha bf dia plak
    Owh ok..sesuai2..ahaha..tah ape2 je pk..
    Sebab mcm pelik kalau gf lawa bf pecah rumah..erk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Canttttikkkk sangatttt Miss Hidy oooiiii. Selekeh adelah. Dahla kepoh. YaAllah. Hahahaha.
      Kemainnn , tapi betullah ! Kite pun suke pandang org macam tu.
      Kalaua bf/gf good looking pastu partner dia cammmmm.......... mesti alaaaaa kenape kenapeee. :P

      Delete
  2. ahahahah no comment pasal ni, tak pernah experience playgirl thing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka! Please jangan experience. Tak best punnn. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah