Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, October 26, 2013

Bila ada budak kene PRANK dekat Taman Rekreasi Lubuk Manggis , LOL !

Assalamualaikum & Hello.

Like seriously entry ni patutnya diupdate haritu lagi , tapi kengkonon macam nak tunggu gambar naik Genting sekali. Namun kesudahannya sampai sekarang gambar Genting tu belum dapat dapat lagi. Maka dengan itu aku updatelah juga sikit sebelum entry ni jadi basi dan tidak lemak berkrim lagi. Kekekeke!


Asalnya planning dengan Puteri & Capik nak buat dekat Impian Rimba Lubuk Manggis sebab situ tempat dia bersih. Pampers pampers budak tak bersepah. Ai is no like okay tempat yang ade pampers budak berterabur. Tensi. Nak makan je terpandang pampers , perggghhh POTONG !! Tapiiiii boleh pula naik notis kawasan ditutup. Maybe ada team building kot , sebab Impian Rimba ni famous gak kalau buat team building.

Maka dengan itu kenalah cari location lain , dahla masa tu aku on the way nak amek mangsa dekat Taman Melati. Leceh okay nak communicate , takut mangsa curi curi pandang apa yang aku tengah Whatsapp dengan Puteri. Boleh camtuuu ?? Hahahahaha.



Puteri hantar gambar ni dekat aku , tanya okay ke tak. Takkanlah nak cakap tak okay kannn. Kat mana lagi nak berpiknik. Dah tentu tentu weekend , mestilah ramai orang. Dahla masa on the way tu hujan lebat gila. Dah rasa sangat spoil dah time tu. But , rezeki nak prankkan orang. Hujan tetiba berhenti , terus terik lagiiii. Niceeee !!


Siap hantar gambar tunjuk kereta parking dekat mana lagi. Untuk elak mangsa nampak kereta Puteri. Kemain gigih okay. Tapi aku & Wan nyaris kantoi tahu masa nak cross jambatan gantung tu. Makcik jaga kawasan tu boleh plak nak tanya macam macam. Naseb aku cepat cepat bawak mangsa jauh sikit daripada makcik tu. Pheewww ! 

Puteri kata naik je jambatan gantung tu dan pondok ktorg dua dari kiri. Aku duk usha usha , eh takde orang. Aku lupa pula yang dorang nak surprisekan mangsa. So , kenalah menyorokkannnn ! LOL. Gambar ktorg surprisekan dia takde , boleh ? Kekekeke! Tapi ada video. Nantilah ada masa aku masukkan dalam entry ni. Muahahaha! Yang penting DRAMA AIR MATA ! Kahkahkah. Sebab mangsa tak expect apa apa from the start. Bagusssss senangggg keje aku. Kekekekee!




Muka muka dibalik tabir Rein Kena Prank ! Hahahaha. Plan berjayaaaa. Jyeeaaahhh. Aku dengan Wan diarahkan untuk amek mangsa. Puteri dengan Capik ditugaskan untuk food and beverages dan juga setup tempat. Rein pula ?? Mangsa yang ditipu dengan ayat 'Orang nak ajak awak teman orang piknik dengan kawan kawan Wan. Orang takde geng.' Hahahahaa.




Food of the day ! 3 slice cake , semua lain lain jenis. Besides that , ada beef , ada ayam , ada sosej , ada spaghetti , ada nasi goreng. Banyak gila okay makanan , macamlah yang nak makannya spoloh orang. Muahahahaha. Last last semua makanan tak habes bawak naik Genting. Ngenggg ! :P




Dah makan kenyang kenyang baru terjun. Rein yang asalnya taknak mandi , akhirnyaaaa menjadi yang paling over ! Kahkahkahkahkah.


Last but not least , boifren Baywatch aku. Mihmihmih. Bajet bajet dia hensemlaaaa dengan pakai t-shirt putih melekat di badan ? Eksekiussss meee , buncittt okay buncit. Gagagagagagaga. ^_^v

Thanks for your time , love ya people.


p.s : balik ni nak pergi JJ beli groceries , macam mak mak kaaaannn. Muahahaha.


xoxo


4 comments:

  1. beb..aku mmg sukaaaaaaaaaaaaaaaa shopping grocceries drpd jalan2 kat mall...hahahahaha :) muka aku bersewi sewi je bila tgk ikan,sayur,ayam,daging,udang dan mcm2 lagi..hahahhaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah ! Punya panjang entry aku.
      Ko ulas tang p/s je kannn !! Hahahahaha.
      Untunglaa suke shopping groceriessss. :D

      Delete
  2. Nadia oi, OK terasa! Gambar Genting tak bagi bagi lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaaa ! Naseb faham and tahu. Gggrrr ! Mana manaaaaa ?? Hahaha

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah