Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, October 8, 2013

Cubaan pertama buat doodle , hahahaha !!!

Assalamualaikum & Hello.

Tadi aku buat entry B2B tag kan ? Jangan terpedaya ye. Doodle tu bukan aku yang lukis sendiri. Itu hasil aku godek google haritu. Terjumpa pula doodle wedding comel tu , lalu aku save siap siap untuk kegunaan di masa akan datang. Hamboii. But whatever it is , aku kan takde kerja. Kau pergi kerja tapi takde kerja , bagus. Function. Kekekeke! Bukan takde , aku je yang malas. So , aku pergi google tutorial nak buat doodle , kot kotlaaaahhh doodle aku buat lagi cantik daripada yang aku save tu , boleh replace. Keeennn ??

Gigih okay aku hadap Adobe Photoshop , gigih juga ikut step by step tutorial doodle tu. Jenuh kau tau. Rasa nak menangis. Doodle muslimah pula yang aku try buat tu. Memang mana nak setting tudung hana tajima bagaaaaiiiii. Kecik besar kecik besar jeeeee mata aku menghadap.


Akhirnyaaaaaaaaaaaaaaaaa...................................................






Siapppppppppppppppppp.....................................................






Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....................................................






CANTIK SANGATTTT !! Hahahahahahahahahahaha.





Dah macam TELUR okay !! Bukan rupa orang tapi rupa TELUR. Wakakakakakaka ! Bila aku hantar dekat Mira , suruh dia tengok. Dia kataaaa........................................

N : Pergi tengok cepatttt. Omey tak ! Hahahahaha
M : Hahahahaha. Sama ngn kau. Elok benar.

Sekarang ni Mira nak cakap aku macam TELUR ke aku cute macam doodle tuuuuuu ??? Kekekeke! Susah sangat nak puji , cakap je kite omey omey macam doodle tu kaaaannnn senang.

Updated. Ni cubaan yang kali ke berapa tah. Hahaha. Akhirnya nampaklaaaa sikit comel. Pleaseee cakap comel jugak , please please pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................................

Thanks for your time , love ya people.


p.s : usaha tangga kejayaan , aku nak cuba buat doodle wedding pula. amboiii. Wakakakaka!


xoxo


12 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah