Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, October 25, 2013

Daripada RM 17 semeter terus jadi RM 16 , HEBAT ! Hahahahaha

Assalamualaikum & Hello.

Semalam teman member aku yang nak kahwin early next year beli kain untuk dayang dayang ku intannya. Hemohemo. Termasuk ai sekalilah. So please called me Dayang Nuriesya Nadia. Kekekeke! Dah jadi dayang dayang , mestilah ada baju special jugak kann. Kalau tak mau caca marba makan dia. LOL.

So , ke Gulati's Wangsa Maju. Sebab bakal pengantin malas nak masuk KL. Katanya Jalan TAR tu jem. Okay okay , ai okay saja janji malam tu dibajai dengan makanan. Kahkahkah! Kalau takde makanan ai takmo ikut. Kekwat. Kesssaaahhhh. :P



While waiting untuk staff Gulati's potong kain yang 40 meter tu. Sebab dayang je ada 10 orang ohooii. Kau hado dayang sampai 10 orang ?? Nan hado keeennn. Dan seperti biasa selfie selfielah kami dalam Gulati's macam takde orang nampak. Muahahaha. Aku pun sempat juga usha bridal package dia. Ehem ehem. NICE ! Hahahaa. Juling juling air eh mata aku tengok kain kain kat situ , muahahahaha. Tapi takpe , gaji tak masuk lagi. Tunggu gaji masuk baru boleh tunjuk tunjuk yang mana kita nak. Kekekeke!


Bakal pengantin (Rein) dengan pengapitnya (Mira) , pengapit yang over nak mampos okeh. Rasa nak smackdown pun ada bila tengok si pengapit ni. Naseb baik harini dia takde , sebab pergi Taman Negara. Kalau idok , aku sekeh sekeh dah kepala dia. Pffftttt.

Mira : Kita nak yang ada lace.
Mira : Eh kita taknak lah.
Mira : Aku nak yang ni lah , ade aku kesah ? Aku pengapit. (LOL)
Rein : Kalau orang beli lace awak pakai tak ?
Mira : Pakai je. Hahahaha
Mira : Taknaklah lace.
Aku : Errhhhh !!!

Ktorg 3 orang sebok jalan sana sini , tawaf tengok kain itu kain ini. Sampin pun tengok. Tapi yang sorang lagi ?? Yang sorang lagi pergi teman staff Gulati's tu potong kain. Kahkahkah ! Entah apa yang dorang borak tah , tahu tahu staff tu bagi harga RM 16 semeter. Tadi asalnya kata RM 17. Kekekeke ! Daebak Naq daebak !! Hahahaha. :D



Tengah seronok seronok selfie macam orang gila ,sekaliiiiiiiii staff Gulati's tu tegur.

Gulati's : All friends ha ?
Kami : Ya ya (angguk angguk).
Mira : Dia ni nak kawen.
Aku : Nanti jemputlah datang. Hahahaha.
Gulati's : Go down to G Floor (depan lift)
Kami : Okay okay.

Dah selesai sesi membeli kain , perut minta diisi. Kikiki! Nak pilih tempat pun macam biasalah. Kena bergadoh dulu. 'Awakla' , 'Awaklah pilih' , 'Okay Naq pilih'. 'Hish , San Francisco jela'. Semua pun setuju saje sebab masing masing pemalas nak pilih tempat nak makan. Next entry cerita dekat San Francisco. Hamboiiii. San Francisco Pizza jelaaaaa hoi.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : btw aku baru je kenal Naq tu semalam , hahahaha.


xoxo


8 comments:

  1. konfem rambang mata! hehehe..
    ni awk punya nuffnang lg lebat dr akak..cisssss :D
    hehehehehe!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang rambang mataaaa puuuunnn , rase nak nangesss. Y____Y
      Kita tepek tepek je coding tu. Kekeke! Tapi tak tahu untuk ape. Hahaha. :P

      Delete
  2. hahhaaha dayang senandung eh? eh? eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heeellooooo ! Ai cerah okayyy. Belum nak senandung lagi. Senja nan merah jeee. Hahahaha

      Delete
  3. kat sini mhal xsuka beli..mcm tipu sikit2..ahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha mostly kedai kain semua membohonggg je lebih. :D
      Beli baju siap je sudah. Kekeke.

      Delete
  4. Replies
    1. Tahu takpe kak , rambang mata kite. Hihihi. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah