Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, October 4, 2013

DELETE , Goodbye ! ^^

Assalamualaikum & Hello.

Kalau ada yang perasan dulu aku blog archive aku daripada 2010 sampai sekarang. Tapi kalau korang tengok sekarang , uuuppppssss dah hilang. Hikhikhik. Aku tak pindahkan semua dalam draft , tapi aku buat kerja mudah. DELETE. Sebab bila aku baca balik , macam nonsense pun ada. Wakakakaka! Gegirl maluuuuu kalau orang lain baca so gegirl delete. Kahkahkah.

Nak kata aku tak sayang entry entry lama tu , tipulaaaaa. Entry entry lama tu more kepada entry mawah mawah , gewam gewam dan takde isi penting. Dah tu sekarang ni ada isi penting keeee ?? Hikhikhik. Entry putus cinta dengan bopreng bopreng lama pun ada weh. Kurlasss. Wajib delete ! Hahahaha.


Why so sudden aku rasa nak delete semua entry lama ? Sebab kite nak tunannggggg. Kite tamo ingat cerita cerita sedih pedih hati terhiris lagi dahhhh. Hahahaa. Sebab tulah aku delete , so takkan ada issue di kemudian hari. Ada faham ??

Bukan setakat entry blog je yang aku nak clearkan , tapiiiii.................external hard disk aku pun sama. Walaupun aku dah berjaman jaman tak guna external hard disk tu tapi aku tau , mesti ada sesat barat juga benda benda yang tak sepatutnya ada dalam tu. I berani jamin youuu ! Wakakakaka! Kalau ikut hati dan perangai aku yang pemalas ni , aku nak formatkan aje external tu. Tapiiii nanti habis korean drama , japanese drama aku dalam external tuuuu. Oh no no no no. Macam mana nak tengok Lee Min Ho nanti Y_____Y.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : lambatnyaaaa pukul 6 , nak balik. esok cutiiii. niceeee. :D


xoxo


4 comments:

  1. Alaa.. rugi x bace entry lame2..hik..hik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahahahaha. Tamo tamo tamoooo , malu kite. Hahaha. :D

      Delete
  2. HAHA kalau tak delete, mesti best dapat usha usha entri lama nadia kihkih

    Ika pun sama sebenarnya,
    delete entry lama lama tapi sebab aritu ada stalker (ex) yang comment negative2 kat entry lama tsk tsk
    Last2 lepas bincang ngan tunnag, ika delete semua entri. Sebelum delete buat backup kat email tapi entry tu semua takde kat email, pelik betul --'

    ReplyDelete
    Replies
    1. HAHAHA STALKER ! Pleaseeeelaaaaaa , akak pun pernah ada sorang.
      Pastu komen diaaaaaa , baik punyaaaa. Sedihhhh. Y_______Y. Hahaha.
      Bestlah Ika , muda muda lagi dah tunang. Akak ni ? Tuaaa dah. Huwaaaa. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah