Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, October 1, 2013

Hari yang ke 609 , ^_^

Assalamualaikum & Hello.

Pengakhiran bulan September yang lawak sampai rasa nak menangis sambil lintas jalan balik rumah semalam. Muahahaha! Boleh pula jambatan besi yang aku selalu lalu nak balik rumah tu bergoyang hebat okeh. Dah rasa macam naik jambatan gantung. Makcik depan aku dah mencicit lari selamatkan diri. Kekeke! Buatnya jatuh jambatan besi tu , perghhh seram juga tu. Terus terjun tiruk aku dalam sungai.

Pembukaan Oktober pun lawak juga , semua gara gara konfiden level aku yang amatlahhh tinggi uollss. Akukan pergi balik kerja naik LRT , nak dijadikan cerita pagi tadi aku swap kad dekat mesin Touch N Go tapi tak lepas. Sempat memvavikan mesin tu , try kali kedua. Yelah kadang kadang mesin pun tingtong kannn. Tapi tak boleh juga. Haizzz. Tengok tengok , oooohhhh KAD BANK OCBC yang aku swap. Tahniah Nadia tahniah. :P


Harini hari yang ke 609 untuk aku dengan Wan. Pheww ! Tak sangka aku , pejam celik pejam celik. Ohhh dah 20 bulan rupanya. Rasa macam baru lagiii. Baruuuuu kauuuu. Gado baik gado baik , perang damai perang damai. Muahahaha! Ni pun semalam perang lagi okeh. Geram je aku. Aku perati je perangai kauuu. Hurh.

N : Amboiii bestnya balik. Nak jumpe. Lalalalala. Gatal ! :P
W : Ni dah keluar kilang , jumpe esok k ?
N : Hurm yelah.
W : Alololo majuk lak , esok je. Kejap je lagi.
N : Hurm.
W : Sayang , xmola camtu.
N :  Hurm. Okay.
W : Okay bie xde ke ? Xmo monyok monyok eh.

Bukannya aku suruh dia amek aku dekat office pun , aku dengan rela hati ni nak pergi Putrajaya tu naik ERL. Sajelah tu taknak hantar aku balik , malaslah tu. Huhuhuu. Sedih ! Dahla 9 hari tak jumpe , kemain perlekehkan aku nak jumpe kau. Fine fine fine. Ada ubi ada bataslahhhh. Y_____Y. Lagi bengang aku sebab malam tu dia hantar barang dekat rumah makcik aku , nak gubah dulang hantaran dia. Aku perati je kot kot dia nak offer aku ikut die ke. Nan hado okeh nan hado !!! Huwaaaaa. Rasa nak je aku taichi die tu.

W : G anta barang kat umah acik jap g , kejap je pastu gerak.
N : Okay , dah tau dah (sebab mama dah bagitahu aku)
N : Kalau nak ikut tak boleh eh ?
W : G sangat sangat cepat syg.
N : Okay takpelah camtu.

Perghhh mensirap , mendidih ! Aku siap offer diri lagi nak ikut , kemain taknak bawa. Bihadap betul si capang ni tauuuuu. Berbulu je hidung aku yang kemek ni bila dia jawab macam tu. Apa dia ingat dia hensem macam Adi Putra ? Eksekiussss meeeee , huwaaaaa. Menangis hiba iollss macam ni. Kenapa harus ku bercinta , kenapa ku percayaaaaa. Y_______Y


Dia ni spesies tak faham bahasa ke yang girlfrennya ini amat merindui dirinya. Hewhewhew. Terasa macam kurang kasih sayang dah ni. Kanggg ai cari kasih sayang Matyo kanggg tahulahhh. Motttippp sangat nak berkasih sayang dengan Matyo. Aku tak bodoh , aku tak bodoh. Over. Wakakakakaka! Buttttttt whatever it is.......................................


I still love you and will always love you , paseraahhh jela dapat boifren hati batu kapur macam ni. Huwaaa. Happy anniversary dear , its been 609 days for us and there are many years to go. Fuhhh !! Semoga terus tabahkan hati melayan kerenah menjengkelkan ini. Maap. Hikhikhik. Semoga apa yang kita rancang ni berjalan dengan lancar hendakNya. Another 60 days ni nak pakai status pakwe makwe. Bahahahaha ! Lepas ni please call me Cik Tunang. Kalau takkkk sayang kokak bie guna gigi kapak ni. Ahaksss. Love you. Happy 20th anniversary love. <3

Thanks for your time , love ya people.


p.s : Wan dah tengok camne rupa hantaran aku nak bagi dia , haremmm betul !


xoxo


2 comments:

  1. swap kad bank ye kak? hehe nk tumpang gelak sekali lah gini (^_^)
    jgn marah~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahahahaha! Sile silelah tumpang gelak. :P
      Itulahnye , pusing2 kad tu "alamak kenapa kad ni kaler merah?"
      Naseb takde orang okeh kat belakang. Maluuuuu. Y____Y

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah