Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, October 3, 2013

Header Baru VS Header Lama

Assalamualaikum & Hello

Header Lama


Header Baru


Mana satu yang korang rasa much better ? Aku sebenarnya dah bosan pakai header lama tu dan memandangkan aku teramat sangatlah free tu yang sempat design satu header baru. Kekeke!


Thanks for your time , love ya people.


p.s : jangan segan silu tinggalkan komen , ^^


xoxo


10 comments:

  1. buatkan satu utk saya :) heeeeeeeeeeeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errkkk , hihihi. Boleh je tapi tak tau taste anna macam mana. :D

      Delete
  2. header no.2! mcm akak punya..tp nadia punya kaler full akak punya pucat..hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha , marilah kita cloud cloud bersama. :D
      Akak buatlaaa kaler kaler pleaseee. Barulah omey omey. Hihi

      Delete
  3. kalerful okey~suka yang 2nd tu dear...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tenkiu WE for the comment. Lama tak nampak ?

      Delete
  4. say yes to header baru! :)
    comel dan menarik header baru tu :D nampak ceria~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiuuu Ika , comel kaaannnn. Hihihi.
      Cubaan pertama ni. :)

      Delete
  5. comelnya.. buat kat akak satu boleh.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaahhh maluuu titeeee , haha boleh je inshaAllah.
      Tapi kene tahu taste akak , kangg buwokk nanti. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah