Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, October 18, 2013

Kawan putus cinta , aku dapat harta ?? Auuucchh !! :P

Assalamualaikum & Hello.


S : Wan Sengih tahu tak aku bagi handbag ni ?
N : Tahulah ! Semua aku cerita.
S : Kang dia marah plak.
N : Taklah , jimat duit dia ! Hahaha

Aku dapat Furla , muahahaha! Rasa macam nak goyang Inul weh. Tak kesahla kalau orang kata 2nd hand handbag ke apa apa ke. Janji dapat juga pakai Furla. Nak pinjam Furla mama asik kena marah je. Kekeke! Nak beli sendiri pula , KEDEKUT kuasa lapan. Miahahaha. Bila ada orang offer 'Nurie , nanti aku bagi ko la Furla tu'. Gilaaa ke tak happy ? Hikhikhik.

Asalnya Furla ni member aku tu punya girlfriend yang pakai. Tapi dah jadi ex , dia pulangkan segala mala barang barang member aku tu kasi. Daripada sekecik kecik benda sampai yang sebesar besarnya. Minah tu pos laju okay segala barang. So dalam kotak besar tu macam macam ada. Teddy bear convo ada , teddy bear sebesar budak pun ada. Handphone Samsung S2 pun ada. Semua mencari owner baru. Tapi handphone tu dah selamat member aku tu jual. Kekeke! Kalau tak , aku offer diri nak handphone tu. Boleh ?? :P


S : Weh beg ni dah turun warna sikitla aku rasa.
S : Aku rasa ritu handle dia same kaler dengan yang bawah tu. Kau buat jadi toiletries jela. Hahahaha
N : Yeke ? Aku rasa macam sama je dalam gambar dulu tu. Ala biar jela.
S :  Takdela kot kalau kau taknak pakai , buat jela pape dengan handbag ni.
N : Ehhh mana boleh tak pakai. Nak insta insta. Wakakaka.

Apalah , dah putus cinta pergi pulangkan barang buat apa. Tengok , kawan kawan ex boifren kau yang dapat barang. Tak sedih ke tak sakit hati ke tengok barang kau pernah pakai tapi sekarang orang lain pakai ? Tssskk ! Kalau akulah , pakai je. Orang dah bagi. Muahahaha! Sebab tu aku still pakai jam ex boifren aku bagi. Lalalalala. Tunggu Wan belikan ai jam baru then barulah ai tak pakai jam niii (kenyit kenyit mata). Dahla Solvil punya brand pulaaa. Nak pulaklahhh aku pulangkan balik , oh tidaaakkkk. Kekeke!

Thanks for your time , love ya people.


p.s : bolehla bergaya sakan deepavali nanti , hemohemo.


xoxo


16 comments:

  1. Ahaha..Same la still pkai jam EX bg..sep sket..
    eh tapi lelaki selalunya mtk balik ke brg yg dia bg??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jyeahh ! Seeeppp sikit.
      Takdela pula , selalunya lelaki okay je.
      Pompuan ni haaa suke nak pulang2 barang. Tah pape. P

      Delete
    2. Lor rugi2..
      Pkai jela wat harta sendiri..ahaha..

      Delete
    3. Haaa kaan ! Rugi sesangat kalau pulang balik.
      Tengok macam kes ni , kita yang dapat handbag tu. Sedih. Hahaha

      Delete
  2. takpa2 awak yg untung.. haha.. ada lebih2 pas sini sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung untungg ! Nanti kita tanye , kot kot ada kain batik lebih. Lalalala. :P

      Delete
  3. haha untung la dpt furla free~~ ade lagi yg perlukan tuan baru? nak jugak. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahakssss ! Nak jadi owner baru jugak yeeee. :P

      Delete
    2. org kate rezeki jgn ditolak.. lagi2 yg free camni. hahahah

      Delete
    3. Tau takpe , lajuuuu je cakap nak kaaann. Muahaha !

      Delete
  4. wow! untungla u dapat candy furla..best2..asal laaa ex gf tu bg balik..gigih nak buang duit hnta pkai pos laju lagi tuh..rugi2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah dia , gigih sangat pakai pos laju. Besar pulak tu kotaknya. Hahaha
      Ai jugak yang untung , kurlasss. :D

      Delete
  5. hahahha..kalau aku memang aku x pulangkan da..aku dulu EX-BF rajin belikan brg kemas kt aku, tp aku plak jenis simpan dlm bekas (kotak emas ) pastu aku x ingat da letak mana..hahaha bila BFF aku pika kemas barang2 aku, time tulah jumpa 2 bentuk cincin dlm kotak yg berlainan..hahaha aku demand klu beli mas, ko bygkan la klu 3-4 thn lepas sebentuk cincin je da 500++,klu skrg jual mgkin lagi mahal kan harganya? hahaha kaya aku..kayaaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakaka ! Kurlasss kau jah dapat emas. Boleh ganti tokey habib ko ni. Haaa ape lagiii ! Pergilah jual , beli Iphone pink 2. Terima kasih. Hahahahaha

      Delete
    2. nnt aku tunjuk kt ko gambar cincin tu..hahhahaa aku demand nak yg tebal2 n berat2 je weiiiiii hahahahhaa

      Delete
    3. Hamboii ! Kurlasss. Inilah baru wanita sejati. Kenalah kikis. LOL !! :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah