Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, October 21, 2013

Kenapa aku asyik jumpa orang yang...........................PELIK ?? Hurm.

Assalamualaikum & Hello.

Aku takde kawan perempuan yang ramai. Kalau ada pun mesti perangai serupa jantan juga. No heart feeling punya manusia. Aku tak suka kawan dengan perempuan yang asal cakap sikit nak emo , asal tegur sikit je nak emo. Alaaa penatlah. Tak rock tahu nak emo emo niiii.

Kalau ada yang baca blog aku few days ni , memang akan nampak macam aku asyiklah bergaduh dengan orang. Mula mula pasal so called besfriend tak ajak datang wedding. Second pasal Furlaaa ohlalala. Third pasal copycat. Pheeww. Maruahku tercalar cenggini. Kekekeke! Jatuh martabat ai sebagai wanita jelita. Ulang suara JELITA ok bukan JELIKYA ! Hahahahaha.


Seriously , aku sampai pelik. Aku berkawan dengan manusia ke dengan alien. Ke aku yang alien ? Tralalalalala! For me , life is easy. Kau tak kacau aku , aku tak kacau kau. Kau tak kutuk aku , aku tak kutuk kau. Tapi once kau cuit aku ? Takkan aku nak duk diam je brothaaa. Aku pun ada maruah yang harus dan wajib dijaga. Aku pun ada hak yang wajib aku pertahankan. Takkan aku nak lopong lopong je tengok orang cakap pasal aku. HELL NO !! ^^

Actually daripada zaman UiTM dulu lagi aku asyik jumpa dengan orang macam ni. Kadang kadang rasa dah immune dah dengan perangai orang yang tak pernah puas hati tengok kelebihan orang lain. Kadang kadang sampai termenung 'Apalah yang ada dekat aku ni sampai orang nak busuk hati'. Cukup cukuplah dulu orang cakap aku kebas boifren dia. Cukup cukuplah dulu orang cakap aku playgirl. Cukup cukuplah dulu ada orang tiru aku , sampai bra sepender pun saja beli yang sama keeenn. Kita bukan bff okay nak sama sama. Mihmihmih. Ai tak sukaaaa. Y_____Y.


Tapi among manusia yang pelik pelik tu , aku still ada kawan kawan yang tak pelik. Yang still sayang and care dekat aku. Yang still backup aku , yang still pertahankan maruah aku. Thanks korang !! Walaupun aku susah nak jumpa korang tapi aku nak korang tahu , aku still ingat korang in whatever I do. Ececehhhh. Jiwang jiwang aaaawwwiiiiieeee plak petang petang ni.

Memang bagi yang tak kenal hati budi aku , yang hanya baca melalui penulisan aku. Memang akan cakap 'Makhaih perempuan ni mulut jahat'. Tapi better mulut jahat daripada aku cakap manis manis dengan kau , padahallll ??? Dasar je manis. Dalaman ?? SEDIH !! Korang nak ke cenggitu ?? Sebab tu aku redho je aku tak ramai kawan perempuan. Aku redho je orang nak cakap aku mulut jahat. Mulut aku je jahat , hati aku tetap baik. Krikkrikkrik. Puji diri sendiri melambunggg. Muahahahaha!

Tak kisahlah orang akan judge aku budak bermasalah ke apa ke bila baca blog aku ni. Aku hanya pertahankan apa yang aku rasa betul. Takkan dah terang terang aku tahu aku salah tapi still aku nak pertahankan diri aku. Errrkkk ! Pleaselaaaaa. Aku takdelah gila nak keluarkan statement membidas orang sampai tak fikir apa yang aku cakap tu boleh ngap aku balik. Kihkihkih!

Thanks for your time , love ya people.


p.s : jangan harapkan bahasa semanis gula gula doposen dalam blog aku. nan hado.


xoxo


2 comments:

  1. sekali pun BFF, xkose dek non nak same2 underwear.. ewww~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaaannn. Rasa teraniaya sangat sotong kita serupaaa. Kahkahkah! :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah