Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, October 21, 2013

Kerana Furla HK , ramai yang buat lawatan dekat IG aku ?? LOL !

Assalamualaikum & Hello.

Rentetan daripada entry aku pasal kawan putus cinta , aku dapat harta. Pheww ! Meletop letop IG mak noksss gara gara ada yang berkunjung sebab nak tengok handbag 2nd user tuuuu. Siap ada yang tinggalkan komen , terima kasih banyak banyak. Hikhikhik. Macam mana dorang boleh tahu pasal handbag tersebut ?? Nak kata aku ada hashtag yang pelik pelik. Ohhhh rasanya takde , rupa rupanyaaaaaaaaaa..........................


Ada orang mengata kitaaaa laaaa dekat belakang kitaaaaa. Atootototo ! Susah susah bagi kita satu space dalam IG tu. Hikhikhik. Apa pun terima kasih. Yelah ai kan tak mampu nak pakai Furla kalau orang tak kasi. Awak kan yang paling mampu pakai , sebab tu ex boifren yang kasi. LOL. Jangan cakap pasal mampu tak mampu dik , awak tu pun baru je belajar hidup. Jangan terlalu bongkak and bangga diri kalau mampu awak tu pun setakat guna duit mak apak. Tak manis macam tuuuu. :)


Siap panggil kawan datang komen dekat gambar handbag tuu ? Auucchhh , susah susah je. Yang kawan pun baik hati sangat bagi nama sendiri busuk sebab nak tolong sarcastic kitaaaa. Oh thank youu. Muah muah sikit. Lalalalalala!

Kenapa kawan awak tu yang marah angat angat ? Awak guna account dia ehhh ?? Hikhik. Keeee kawan awak sebenarnya nak Furla tuuuu , alaaa kalau nak cakaplah. Ahkak boleh kasi dik , ahkak tak mampu nak pakai beg Furla mahal mahal walaupuuuunnn dekat Kenanga tu RM 65 jeeeppp ! :P

Ohhh yaaa , lagi satuuu. Awak cakap ahkak ni burukkan awak yeee dalam blog ? Ololololo ! Nama awak pun ahkak tak mention adikku sayang. Hemohemo. Macam mana orang nak tahu ahkak tengah burukkan awak ? Entry ahkak tuuuu ahkak cerita pasal kawan kasi Furla dik non. Bukan pasal kawan ai putus cinta sebab girlfrengg ada orang lain. Lulssss. Please jangan melatah cepat sangat.

And awak wakilkan kawan ahkak untuk minta maaf yeee ? So sweet. Kenapa tak minta maaf sendiri je dik ? Buatlah lagi satu space dalam IG tu gambar minta maaf , boleh kannn ? Masa mengeji , masa memerli tak pandang kanan kiri. Bila dah kantoi , dah malu sendiri. Wakilkan orang jeeee nak minta maaf. Ahakssss. Sedih dik , sedih ! 


Thanks for your time , love ya people.


p.s : aku tak cari pasal , tolonglah jangan bakar line. ^_^v


xoxo


8 comments:

  1. oh my Furla.. haha.. biarkan je dik nun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kaann ! Tengah biarlah ni kak. Akak nak ? Jadi 3rd user. Hemohemo. :P

      Delete
  2. eh eh..bukan dia dah pulangkan balik kan furla tu..
    terasa hati lagi kot,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah pasal. Siapa suruh pulangkan. Bila bagi orang. Nak marah pulak.
      Kalau kita , pakai sajo sampai lunyaiii. Hihihihi.

      Delete
  3. well said..budak baru nak kenal erti hidup mmg mcmtu..,ko ignore jerk..org bodoh kita x bleh tegur, biar dia sendiri sedar yg dia tu bodoh..hahahhaaa mcm aku skrg ni,mcm aku alami skrg ni..tp aku malas nak melayan pompuan yg bajet bagus,konon dia paling hot tp dia x sedar kelakuan dia tu sbgai hiburan utk aku je, attention seeker kt FB..hahahahaa bodoh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yessss ! Aku setuju , biarkan sajo. Nak cakap banyak sangat jumpa aku depan depan. Bukan ajak kawan kawan jadi bangang bersama. Sedih. Hahahaha.

      Delete
    2. da nama pun org bangang..mestilah dia kawan ngan org yg bangang2 gak..hahahahahahahahhaha
      boooooooooooo sama dia

      Delete
    3. Muahahahaha ! Tahu takpeeee. Lantaklah depa. Marilah kita menikmati siakap stim limau weekend ini. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah