Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, October 25, 2013

Food Review : Makan mewah dekat Pizza San Francisco Wangsa Maju ^^

Assalamualaikum & Hello.

Semalam masa on the way nak pergi Gulati's , aku dengan Mira sempat lagi pikir nak makan apa lepas beli kain. Muahahaha. Semua gara gara lapar yang tak bertepi tapi masing masing ada RM 2 (Aku) , RM 3 (Mira). Kekekeke!

M : Awak , kita nak makan besar ke makan kecik ?
M : Makan kecik - NZ , Makan besar - Fast food.
N : Urmmm. Makan kecikla , duit pun kecik. Hahaha.
M : Tapi tekak nak mekdi , takpe takpe nanti tanye Rein. Kekeke!

Last last lepas beli kain terus pergi Pizza San Francisco. Apa ni apa ni apaaaaa ni. Pergi San Francisco dengan duit kecik masing masing. Ini tak lawak okay , tak kelakar puuuunnn. Harharhar. Tapiiii masing masing baca menu , macam kamilah manusia yang paling banyak duit atas muka bumi. Hikhikhik.



Muka bahagia aku dengan Mira lepas order makanan. Dan disebabkan aku dengan Mira takde duit. Maka kami behave untuk order. Tahu takutttt. Kahkahkah. Yelah , kang kena basuh pinggan mangkuk dekat belakang tuuu. Haaa sedih tauuu. Tak market terus , datang nak meriah kurlass kau jah tetiba kang kena basuh pinggan mangkuk. Tak funn ! Serious. Muahahaha.


 Mushroom Bruschetta RM 7.90 - Golden brown wholemeal bread with sauteed mushroom.

 

 Seafood Pizza RM 21.90 (regular) - Mussels, shrimps and squids with mozzarella cheese. 


Pizzaido Pizza RM 21.90 (regular) - Mozzarella cheese,chili,mushroom,minced chicken and onion.

Gigih okay aku godek menu online Pizza San Francisco untuk cari gambar Pizzaido Pizza untuk korang. Kekeke! Sebab aku tak sempat snap gambar Pizzaido semalam , lapar weh. Terus lupa camera dekat mana. Yang ingat , tadah pinggan amek pizza. Boleh ? By the way Mushroom Buschetta tu sangaaaatttt A okay !! Aku sangat suka. Dahla order 2 je , Naq dengan Rein je order. Yelah aku ngan Mira kan takde duit. Muahahahaha. So , ktorg rasa jela dorang punya. Sekali lepas dah rasa , eh tak sedar diri pulaaaaa.

M : Alaaaa kenapa order 2 je , sedaaaapppp ! Hahahahaha

Highly recommended okay Mushroom Buschetta tu. Kalau korang singgah any branches of Pizza San Francisco silalah try. Tapi kalau branch lain tak sedap tak tahulah aku. Kekekeke ! Aku try dekat Wangsa Maju. Korang boleh tengok another few branches thru Pizza San Francisco !


Good food , good friend. Balik rumah terus bantai tido. Kenyang sangat kannnn. Muahahaha. Thousand thanks untuk bakal pengantin for the dinner treat. Jimat duit aku RM 2. Wakakakaka !

Pizza San Francisco Wangsa Maju
34R-0-6 & 34S-0-7, Jalan 1/27F, KLSC Section 5, Wangsa Maju, 53300 Kuala Lumpur.
Tel: 016-2621052

Thanks for your time , love ya people.


p.s : mana lagi aku nak review ehhh ???


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah