Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, October 23, 2013

Masing masing terlajak tido , tahniah ! Ehekhek.

Assalamualaikum & Hello.

Selalu setiap hari Wan akan jadi alarm clock aku. Pukul 7 pagi je mesti dia akan kejut aku bangun. Sebab dia masuk kerja pagi pukul 7 pagi dan even dia kerja malam pun mesti dia akan kejut aku pukul 7 pagi. Kerja shift doblas jam kan. So masuk pukul 7 balik pukul 7. Tak kesahla pagi ke petang ke malam ke. Tapiiiii........................................................................................................harini dia boleh tak kejut okay. Aku pun mama yang gegar pagi tadi , kalau tak ? Masih lena diulit mimpi. Kekekeke!

Malam semalam Wan boleh pergi main futsal , aku kan sekarang jadi minah redhoooo. Nak main futsal ? Mainlahhh. Nak main badminton ? Mainlahhhh. Katanya pukul 9 - 10  jeeee. Aleh aleh gerak pun pukul 9.15 malam , main dekat Puchong lak tuuuu. Memang dekat sangaaattt. Dah almost pukul 10 malam baru sampai court futsal. Aku dah sentap sentap , lambat start lambatlah balikkan. Gggrrrr. Naseb belum kawen , kalau dah kawen aku campak je semua selimut bantal bagai kat luar. Gasak kauuuuu !  

W : Da abes main dah. Nak tido dah ea ?
N : Da tutup lampu dah , tido dulu.
W : Ngantok sangat la tu. Takpe nanti sampai kita bgtau.
N : Bukan ngantok tapi nak merajuk. Bye. (muahahahaha!)

Sempat okay bagitahu nak merajuk bukan mengantok , padahaaaallll ! Aku dah menguap nguap macam anak dinosaur dah. Kekekeke! Saja nak bagi dia rasa serba salah. Mana taknya. Malam tadi futsal , malam ni badminton , malam lusa buat masa ni free , malam tulat futsal lagi. Eh eh eh ehhhh ! Tak bermaksud redho tuuuu kena tengok je kau bergembiraaaaa. Ehhhhhh diaaaa niiii.


Last last harini dua dua lambat bangun. Tahniahlaaaa. Tapi aku okayla lambat setengah jam je. Muahahahaha ! Wan lambat bape jam ?? Ni haaa pukul 11.15 tengah hari ni baru masuk. Harharhar.

N : Mama tak kejut ke. Jauh sangat terbabas.
W : Kejut tapi tak laratla pagi tadi , sakit kepala. Ni baru nak kua g keje ni.
N : Okay. Oh semalam main futsal tak sakit kepala , dahla tak wish goodnight pun.
W : Manala nak tau sakit kepala pagi tadi , semalam balik pun terbarai tido.
N : Oh okay , rini tayahla main badminton. Balik tido. (psycho , hahahahaha)
W : Ni dah bangun lambat , kalau leh tido okayla.

Kauuuu nampak jawapan diaaa ?? Budak kaki tido cakap kalau boleh tido okayla ?? Apaaaa. Aku salah baca ke dia salah hantar ke dia salah taip niiii ?? Kalau dia nak buat satu benda tu , kau cakaplah apa pun. Ada je jawapan dia nak menjawab. Pffftttt ! Apa pun tak boleh.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini mari kita lihat pukul berapa pulak dia nak balik. Ngehngeh !


6 comments:

  1. haha. nanti da kawen buat perjanjian. seminggu berapa kali je boleh g bersukan. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah tahu takpe , kalau takkk ?? Sila tido luar. Muahahaha. :P

      Delete
  2. haha..samela dulu kalo ex bf pegi maen futsal, hangen jek, siap nak merajuk ape bagai..tp skrg dgn tunang, tak dah..redho jek kot..=p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedihkaaann ! Apelah naseb badan. Kikiki.
      Kalau ikut pun kena duduk tepi jaring , sedih. Y____Y. Kekeke!

      Delete
  3. redha jelah weii..nak dilarang kesian..org klu da aktif bersukan ni, bila sehari x aktif nnt badan diaorg sengal2..hehehehehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muahahaha ! Redhoooo sangatttt ni haaa. Tapi okayla daripada dia merayap tak tentu hala. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah