Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, October 28, 2013

Nak buat/beli spek mata tapi taknak keluar rumah ? Inilah dia jalan penyelesaiannyaa !!

Assalamualaikum & Hello.

Aku mula pakai spek masa aku sekolah menengah lagi. Kononnya nampak pandailah bila pakai spek mata. Padahal PMR kantoi jua , naseb SPM aku boleh cover. Kekekeke! Kalau dulu siapa pakai spek mata tu kira macam rajin baca buku , so even tak rabun pun nak jugak spek mata. Sanggup okay beli yang takde power dekat Petaling Street demi untuk satu level dengan budak budak pandai. Pfffttt.

Tahun berganti tahun , masa berlalu dengan pantas. Daripada zaman buat spek dekat kedai optical macam Focus Point , Menara dan sebagainya. Kini , korang boleh buat spek thru online dekat Glasses Online Malaysia. Nampak tak permainan zaman moden sekarang ni. Semua cut it short. Semuanya nak dihujung jari.




Once korang dah buka website Glasses Online Malaysia tu korang akan nampak tab Glasses , Sunglasses , Contact Lenses dan sebagainya. Korang just pilih je mana yang korang nak view dulu. Kalau korang nampak ada yang korang berkenan. Add To Cart sahaja. Jangan risau , korang boleh pilih power spek korang once korang dah Add To Cart. Akan ada Prescription column yang korang boleh isi. Letaklah kat situ berapa power belah kanan mahupun kiri. Senang kannn ?? DONE !!! Tinggal nak buat payment je lepas tu.


SEEEE !!!! Semudah ABC je langkah langkah nak shopping dengan Glasses Online Malaysia. Aku tak suka shopping online kalau method dia leceh atau pendekkan kata banyak soal. Method dekat Glasses Online Malaysia ni ada a few je dan method yang sama akan diguna pakai untuk pembelian Sunglasses , Contact Lenses dan lain lain.

Korang juga akan diberi RM 10 diskaun untuk setiap pembelian korang yang melebihi RM 50 tetapi hanya kalau korang sign up. Alaaaa sign up jela bukan banyak pun details korang yang Glasses Online Malaysia nak. Sikit je , tak sampai 2 minit punlah kalau korang sign up. Chaiittt.


So , kepada semua dekat luar sana yang membaca blog aku ni dan mempunyai kriteria malas nak keluar rumah untuk buat spek , beli contact lenses. Korang bolehlah buka website Glasses Online Malaysia. Pilihla mana satu spek ataupun contact lenses yang korang berkenan. Hihihihi.

This is my very first time diminta untuk review online shopping website , sangat teruja. Yelah selama ni aku review ikut suka aku je. Takde pula diminta untuk review. Hihihihi. Thanks to Glasses Online Malaysia for your trust.

Last but not least , kepada readers entry ni. Good news untuk korang semua. Korang semua entitled untuk diskaun RM 20 untuk setiap pembelian yang bernilai lebih daripada RM 100 !! So , apa tunggu lagi. Shoppinglah cepatttt , hihihihii.





Oooohhh ya , kalau korang ada sebarang maklum balas ataupun soalan yang nak ditanya. Korang boleh refer dekat maklumat yang aku bagi dekat bawah ni :   

Phone : +60 32 035 5586
Address : Somerset , Suite # 1-05 , 8 Lorong Ceylon , 50250 Kuala Lumpur.
Customer Service hours : 9am to 6pm - Monday to Friday excluding Public Holidays.
Thanks for your time , love ya people.


p.s :  rasa rasa macam nak beli contact lenses dekat Glasses Online Malaysia untuk E-Day nanti. Ngeee !! :P


xoxo


10 comments:

  1. eh tak sangka beli spek pon boleh online.. -.-'' first time dgr nih hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi , apa lagiii boronglah contact lenses. Barulah KPOP ! :D

      Delete
    2. haha.. pegang contact lenses pun tak pernah, nak borong apenye.. hahahah

      Delete
    3. Hahaha. Practice make perfect. Ala boleh beli spek dengan sunglass jugakkk. :D

      Delete
    4. tu pon xpernah beli hahaha.. :D slalu dpt free je hihihi

      Delete
    5. Untunglahhh ade org bg freeee. :D

      Delete
  2. Replies
    1. Hihihi , tenkiuuu ! Selamat mencuci mata dan bershoppingggg. :)

      Delete
  3. Assalamualaikum nk tnya..Boleh percaya ke kedai online? Bukan x nk percaya cuma berjaga2 je sbb skrg ni ramai jual online ni penipu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam , tengok kedaila kalau yang dah established buat apa nak takut. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah