Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, October 29, 2013

Pagi semalam pos , harini dah sampai ?? WOW !

Assalamualaikum & Hello.

Rentetan entry pasal Cathy Doll semalam , harini aku nak bagitahu korang yang Cathy Doll aku dah sampai. Lalalalalaa. Laju kaaannnn. Nama pun pakai poslaju bukan pospelahan. Hahaha. Kepada korang yang cari product Cathy Doll bolehla beli dekat tempat aku beli ni. Highly recommended sebab service yang tip top dan sangat pantas. Aku suka. I'm a happy girl , Ngeeee. ^^



Memandangkan barang barang yang kita beli online ni selalunya menggunakan khidmat pos. Tak kesahla poslaju ke postaklaju ke gdex ke apa apa jelah. Maka dengan itu aku taknak amek risiko bila barang sampai tapi takde orang nak receive dekat rumah. So , aku alamatkan barang barang ni dekat office member aku. Muahahaha ! Kenapa office member aku dan bukan office aku ?? Sebab dekat office aku ada banyak makcik makcik kpochi. Kanggg sekelip mata je cerita kau beli Cathy Doll diketahui umum. Tamo tamo tamoooo. Kantoi nanti ai perangai ganas tapi beli barang cute cute. Kekekeke!



Aku order 8 barang je , tapi yang sampai  ?? Macam banyak pula dah !! Rupa rupanya ada 4 free gift okeh. Ai loikkeee. Ahkak suka benda benda free ni. Ehhhh !! Tapi yang mana satu nak pakai dulu ni ?? Upppsss. Lupaaa pula ada separuh barangan aku kena letak atas dulang hantaran. Kekekeke! Lupa diri ok tengok menatang ni.

Kalau orang tanya aku berkesan ke product ni aku tak boleh nak komen apa lagi sebab aku sendiri belum try test pakai. Kekeke! Kalau based on testimoni orang yang dah pakai , memang positif sahajo. Takpela. Aku bukan apa pun sebenarnya , aku nak Cathy Doll ni sebab dia comel. Muahahahaha !!! :P

Last but not least , thanks dekat Wan sebab bagi kita request Cathy Doll untuk hantaran. Lalalalala.

Instagram : Reebeautyshop (private , alaaa korang follow jela. korangkan suka shopping online)
Whatsapp : 013-4030885

Thanks for your time , love ya people.


p.s :

4 comments:

  1. hahaha..aku plak ngah tggu gelang, aku beli kat funbynana..ala, nana yg ex dejay era tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tunggula kau , jangan Nana tu terberanak lupa nak pos gelang ko. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Hahaa TERbeliiiiii. Boleh ke TER ? Hahaha

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah