Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, October 31, 2013

Tak dapat jadi macam Yuna , nak CD Yuna Nocturnal jeeeee.

Assalamualaikum & Hello.

Dulu tak pernah rasa obses dengan Yuna , tapi sekarang ni. Sampai album baru nak release bila pun aku tahu. Apa pun tak boleh. Kekekeke ! Aku tahu album baru tu release 29th October tapi tak sure bila dijangka masuk Malaysia. Ohoooiii ! I want it damn much. Uhukhukhuk.

Agak agak ada tak orang nak hadiahkan aku CD Nocturnal tu masa birthday nanti. Amboiii permintaan. Alaaa CD je bukan mintak rumah banglo lapan biji. Tak baik wooo kedekut. Muahahahaha ! Lagi baik kalau bagi aku semua collection Yuna. Perghh !! Memang mati menjerit Wan nanti sebab for sure aku nak pasang dalam kereta kaaaannn. Hikhikhikhik. Haritu balik kampung , sepanjang perjalanan dengar lagu Yuna (aku download , LOL!) , Wan dah biol dah. Gasak situuuu. :P


Kepada korang yang tak tahu kenapa aku daripada tak suka Yuna boleh adore gila terbabas dengan Yuna , korang boleh refer dekat entry ni. Kalau korang nak tahu apa pendapat aku pasal Yuna pula , boleh refer entry ni.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : oh ada benda tak update pasal so called besfriend aku tu. tapi good news. yaiy ! :D


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah