Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, October 16, 2013

Tolong aku pilih warna , aku dah buta warna ni hoiii ! ^^

Assalamualaikum & Hello.

Aku tahu di kalangan pembaca pembaca blog aku or yang terbaca blog aku ni mesti ada yang expert pasal warna. Aku nak minta tolong korang , expertise expertise kat luar sana. Untuk tolong aku pilih tudung and veil warna apakah yang aku patut pakai untuk e-day aku nanti.

Seriously aku dah tak tau nak pakai warna apa , ahakssss ! Sebab tulah aku minta tolong korang. Aku tau korang terror. Tolong eh eh ehhhh. Tinggalkan komen korang dekat comment box.


Korang rasa biru ke pink ?? Pink ke biru ?? Sila abaikan environment dekat belakang tu since bukan itu yang kita cari. Mihmihmih !

Thanks for your time , love ya people.


p.s : alhamdulillah , rezeki lagi. terima kasih kakak saila kitttewww. :D


xoxo


12 comments:

  1. okeyh..aku x expert pasal color ni sbb aku jenis rock..hahahaha
    tp biru+pink ni lawa...aku suka tgk..lembut jerk..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko dengan aku serious takde beza , wakakaka !
      Aku sampai nak muntah muntah pikir. Kangg ada yang free hair nanti. :D

      Delete
  2. kita rasa tudung baby blue cantik.. veil warna pink.. cun! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha , awak memang right timing ! I love u so so stronggg la. :D

      Delete
    2. yup..setuju ngan rina..hihihi

      Delete
    3. Hehe tenkiu Faezah ! :D
      Senang keje cheq. Ahakssss.

      Delete
    4. muaxhhhh muaxhhhh!! hahahahah :D

      Delete
    5. Byknyaaa dapat kiss harini. I loikeee. :P

      Delete
  3. Agreed with Rina... tudung lgiht blue or baby blue... veil pink! suweet sgt tau

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah