Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, October 22, 2013

Woooo ini sudah lebihhhh bro ! Gggrrrr.

Assalamualaikum & Hello.

W : Gambar pe separuh ?
W : Gambar ni letak katne ? Maksud kita upload.
N : Letak katne ? Insta kot. Mana dapat ? Macam pelik je.
W : Masuk dalam FB , page Patut La Laju Superbike Rupanya
N : Yeke ? Bagi link. Report gambar tu.
W : Caption 'Apa yang manis lam gambar nie' - tabiat wanita.
N : Seriouslyyyy ?? Tag kejap.


Kau tak panas tetiba kena attack dengan boifren pasal gambar separuh ?? Aku yang masa tu baru turun Genting. Blur blur okay. Gambar apa pula dah yang aku hantar dekat Wan yang separuh pula tuuuuu. Tetiba Wan Whatsapp aku gambar tu. Amboiii. Terkojut den. Hissshhh. Boleh buat gadohhhh ni broooo !!

Macam manalah Wan tak mengamuk dengan aku , tetiba page tu upload gambar aku. Caption pula mengundang. Aku yang baca pun bengang. Ggggrrrr ! Wan dapat tau pun sebab kawan dia tag nama dia dekat gambar ni. Kalau tak ? Dia pun tak tahu. Pastu kecoh dalam group Whatsapp dorang kata yang awek Wan famous. Ai latuuuu ! (angkat angkat kening , ahahahaha).


Aku dah komen minta admin delete gambar ni Ahad lepas lagi. Tapi sampai ke harini masih wujud lagi gambar ni. Errrhhhh ! Tak faham bahasa ke bodoh campur bebal admin page ni. Geram pula aku. Dahlah curi pakai gambar orang , lepas tu bila minta delete dia buat bodoh pula dahhh !! Stress ai ni stress okay. Cukup cukuplah ai gelemer sebab Furla HK tuuuu , pleaseeee jangan gelemerkan ai dah. Ehhh !! Harharharharhar.

Maka dengan itu , aku minta jasa baik korang korang yang baca blog ni. Even stalker sekalipun. Untuk tolong aku report gambar ni dekat FB. Pertolongan korang amat aku hargaiiii. Muah sikit. Hikhikhik. Oh , by the way semalam pageview ai meledak ledak okay. Sounds so wronggg sangat. Haippp ! Siapa lagiii yang singgah blog picisannnn niiii. Ngeeeee. ^_^v

Thanks for your time , love ya people.


p.s : eloklahhhh laki bini pun otak macam budak darjah 6. kekekekeke!


xoxo


6 comments:

  1. erk! glamor tu dah okeh dah..hikhik..tp takut la masuk kat page bkn2..lagi2 page lelaki2 ni..faham2 la diorg ni..huhuhuhu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulaaa pasalnyee , kita pun gigih sebab nak suruh dia delete. Tekanan mental betul.
      Dalam banyak banyak gambar , dah kenapa pakai gambar kitaaa.
      Banyaaaaaak lagi gambar amoi seksi dengan motor. Pftttt.

      Delete
  2. tu yg tak best ada org salah guna gambar kita... pas ni wat watermark... klu dah terlepas gambo kat lelaki mmg payah nak suh dia delete...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampaknya macam tulah kak , kena buat watermark. Tapiii. Ampuuunnn tak berapa nak rajin. Sedih. Y____Y

      Delete
  3. Replies
    1. Keeenn ! Kau hado gelemer kat page mat motorrrr ?? Muahahaha !

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah