Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, November 26, 2013

1st Give Away by WE

Assalamualaikum & Hello

Haritu aku dah terbaca dah pasal WE buat Giveaway , tapi tak sempat nak join. Busy kerja katanyaaaaa. Hikhikhik. Harini baru dapat join , ni pun sebab dah kena tag dengan Rina dan alang alang kerja tak banyak apa kata kita cuba nasib. Tuah ayam nampak di kaki , tuah manusia siapa yang tahu keeennnn. :D

Kalau menang dapat apa ?? Dapat hadiahlah. Muahahaha. Hadiah dia lumayan okeh. Lumayaaaannn baq hang. Apa diaaa ?? Tu diaaaaaa hadiahnyaa : Candy Buffet/Candy Bar bernilai RM250 + Rainbow Cake. Haaa amacam ? Menarik tertarik kau memang manis kannnn , apalagiii joinlaaahhh ! ^_^v

1st Give Away by WE

Syarat-Syarat:

1) Follow Blog Tentang WE & Dia 
2) Sila like Fan Page : WElicious Candy Buffet & Desserts
3) Buat entry "1st Give Away by WE" & link ke entry ni.
4) Bagi cadangan tagline yang korang rasa sesuai dengan WElicious Candy Buffet & Desserts dan cadangan candy buffet/candy bar idaman korang. Tak kisah lah untuk wedding, birthday, aqiqah,housewarming  or pape event.
5) Kalau rajin tag la kawan2 ye. Lagi ramai lagi meriah kan,
6) Tinggalkan link di bahagian komen entry ini.
7) GA bermula 16.11.2013 - 30.11.13 tepat jam 12 tengah malam. =)


CHECKLIST

Follow Blog Tentang WE & Dia
Like Fan Page WElicious Candy Buffet & Desserts
Entry "1st Give Away by WE"
Cadangan tagline 
Tag kawan kawan 
Tinggalkan link di bahagian komen

Cadangan Tagline : Share & Spread your sweetest ceremony with US.
Tag Ika , Anna & Fiza


Candy Buffet Idaman


Sailor Themed Candy Buffet. Since impian aku nak jadi anak kapal/kelasi dan sailormoon tak berjaya dicapai. Maka dengan itu , aku hanya mengidamkan candy buffet ala ala Sailor gituuuu. Aku sebenarnya sangat suka dengan anchor. Tak dapat rantai anchor , aku nak candy buffet ada anchor je boleh ? Kalau nak panggil popeye the sailorman jadi maskot jaga candy buffet puuuuunnnn boleh. Wakakakaka.


Glitter Paparazi Themed Candy Buffet. Nak jadi artis tak dapat , mampu jadi writer blog picisan je kan ? So candy buffet glitter glitter jadi idaman hati. Barulah nampak kurlasss diva vavavom. Kalah Azwan Ali okay citarasa. Mihmihmih. 


Tiffany Blue + Baby Pink Themed Candy Buffet. Memandangkan baju tunang aku kaler macam ni. Aku nak candy buffet macam ni. Boleh ? Kata orang kaler ni tengah in dan sejuk mata memandang dan semanis tuan yang tengah berangan. Kekekeke! 

Thanks for your time , love ya people.


p.s : macam style pula sailor themed candy buffet. :P


xoxo

16 comments:

  1. makcik ni makin hari makin rajin! gud luck oke :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab malas nak menghadap keje boss kasi , kita ngulatlaaa :P

      Delete
    2. hahhaa.. anta surat bhenti je kat bos tu :P

      Delete
    3. Ikut hati nak bagi dah , tapi nanti makan pasir pulak dah. :DD

      Delete
    4. hahha.. x la.. jadi blogger sepenuh masa.. xla mkn pasir.. bun setiap hari kot hahaha

      Delete
    5. Hahahaha. Banyaklaaa ! Kalau follower berjuta , CPUV hari hari berpuluh2 seronokla. Ini ?? Masih kena bekerja ye Aefa. Muahaha.

      Delete
    6. hahah.. kan.. CPUV tu penting.. sekali dia muncul sila bw dgn sepuas hati haha

      Delete
    7. Itulah dia . Aefa jalan jalanla puas puas tau. :P

      Delete
  2. perghhhh tension lagi tension, kena tag lagi!!! huhuhuhu
    banyak juga ek theme dorang, ika berkenan dengan yang tiffany blue + baby pink tu ;) insyaAllah tu theme wedding ika nanti, tapi tak berapa pasti sebab encik tunang ni kadang2 tak minat laa, nak tukar laa etc etc --'

    colour pastel pun cantik kan? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup yup exactly ! Nadia pun suka kaler pastel. Tengok blog dah tau. Baby pink + Tiffany blue. Muahaha. Marilah sama sama kita konfius pilih kaler nanti. :P

      Delete
  3. thanks join GA nadia.... =) good luck dear!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks WE , its my pleasure to support others blogger. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah