Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, November 27, 2013

3 hari lagi and its not funnyyyy , huarghh. Y_________Y.

Assalamualaikum & Hello.


3 hari lagi , pejam celik pejam celik dah nak sampai masanya. Pewwittt ! Sudah hampir masanya cincin emas pula tersarung di jari. Amboiii. Sasterawan negara sangat ayat aku. Kekekeke. So , few days onwards aku takkan update entry apa apa. Tak sempat nak hadap lappy hoi. So , sekodeng dekat Instagram jela ye korang korang. Muahahaha.

Aku hanya boleh cakap 3 hari ni aku akan busy teramat sangat. LOL. Harini balik kerja , nak rush pergi amek barang barang DIY mini pelamin aku dekat Your DIY Project Supplies , Sg Besi. Pergi campak barang barang tu dekat rumah atok aku pula (lokasi majlis) then rush pergi amek baju dekat tailor pula. Muahahahaha. Tak sabar nak tengok baju okay. Lalalalalala. Naseb baik tailor pun mak kawan aku , senang cerita. Takpayah pusing kepala cari tailor. Kekekeke. :P

Khamis pula , nak pergi cari tudung & back up veil. Uppsss. Jangan marah jangan marah. Ni memang kerja last minute. Tak Nadia la kalau tak last minute ohoi. Dengan nak kemas rumah sebab aku akan makeup dekat rumah dulu baru proceed pergi rumah atok aku (ini cerita hari Sabtu). Dengan nak buat agar agar (kalau rajin) , saja nak jamu tetamu on the day.

Jumaat pula , nak teman Wan cari baju. Nak cari cincin risik. Kauuuu mampu cari cincin risik sehari sebelum majlis ? Selambaaaaa! Hahahahaa. Jumaat juga nak buat pedicure manicure. Bila dah last minute ni , kita cincai jela pergi spa mana mana yang ada service tu. Tak payah nak lorat. Aku tengok dekat Times Square ada. Nail Queen namanya. Jumaat malam pula nak buat pelamin. Eeehhh macam ponek je bunyinyaaaa. Y_____Y.

Nak buat itu buat ini , tetiba terlupa doorgift aku pun aku tak sempat buat lagi. Kekekeke! Okay balik ni nekad tido lambat buat doorgift. Kata kauuuu nekad. Kang kau tengok City Hunter apa pun tak jadi Nadia weh. Kikikikiki. 


Korang boleh ke nak avoid tengok Lee Min Ho tu ? Tak kannnn !! Mihmihmih. Kalau korang boleh , aku tabiklah. Daebak. Aku tak boleh. Kalau dah start nak marathon , makannya memang tak siap kerja yang lain. Lalalalalalala. :P

Tadi boleh pula colleague aku (cina) ni tanya :

L : Nadia you mau tunang ka Sabtu ni ?
N : Hahahaha , mana u tau ?
L : I tahulah , so sure ha mau tunang ? With the same guy ka ? *angkat angkat kening*
N : Hahahahahaa. *tak jawab soalan sebab dah malas nak layan , hahaha*

Entah mana pula mambang tu dengar cerita pasal aku nak tunang bagai. Haizzz. Kpochi tau. Penat aku sorok sorok daripada colleague aku. Hanya yang rapat je yang tahu. Ni mesti kes curi dengar ni. Haiiippp. Biasaaaaa diaaaa. :D

Thanks for your time , love ya people.


p.s : 2 3 hari ni dah start susah nak tido , adoiii. eyebaglaaaaa !!!!!


xoxo


24 comments:

  1. wohoo kita baru je follow blog awak. baru berjinak dengan blog lepas terpaksa google macam2 untuk majlis. bahaha... boleh share tak tailor yang awk tempah baju tu? tengah cari tailor jugak ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Fieda , thanks follow blog kita. Btw tailor kita ni private. Dia takmau amek tempahan banyak. Sorry tapi maybe boleh try dekat satu butik pengantin dekat Ampang. Kita pernah tempah dekat situ. Sedap pakai. Kalau nak no phone akak tu. Boleh email kita. :)

      Delete
  2. lee min ho~ pakwe sy tuuu... smoga urusan berjalan dgn lancar tnpa gangguan city hunter hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha jangan nak rebut boyfren ai tu ok. Amek lain. Amek Kwang Soo tu. :P

      Delete
    2. eh mane bole~ die utk yg belum berpunya laa.. yg e-day dah dekat tu mmg terkeluar dr senarai makwe die la. hahaha

      Delete
    3. Hahahahahahaahahahaha. Mana mungkin dia nak cari orang lain. Biarlah kayu tiga. :P

      Delete
    4. haha.. tak boleh2~ g pokes gn persiapan. ishh sibuk je nk tgk pakwe org haha

      Delete
    5. Hahaha baiklah , tolong jagakan boifren ai tu yeee. :P

      Delete
  3. haha relax2... buat spt yg dirancang.. good luck (^_^)

    ReplyDelete
  4. goodluck makcik..
    Jumpa sabtu ni! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks nenek. Yup yup , jumpa sabtu ni. Hiksss. Eksaited. :D

      Delete
  5. gudluck nad ! semoga dipermudahkan semua perkara..percaya ckp fadh, ape yg kite rase kelam kabut ni, mst akan smooth je nnt..in sya Allah..bnyak2 doa tau..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot fadh. Serious rasa kibut sangat dah ni. Huwaaa. Amin. Minta minta dipermudahkanlah. :)

      Delete
  6. erk..last mintnya
    sokay
    hoping all is ok n congrate on ur e day :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks awak. InshaAllah , dengan harapan sempatlah ni. Huwaaa. Y_____Y

      Delete
  7. padatnya jadual,ehehe :)
    semoga semuanya berjalan lancar :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaaannn! Naseb tahu , PM pun tak bust macam ni. :P

      Delete
    2. kalau busy lagi drpd PM nak panggil apa ye,hehe :p PMM? :p

      Delete
  8. wowwww! superb semua buat last minute, ika dulu tak busy pun sebab everything mama arrange miahahahaha
    dan masa nak dekat majlis tunang tu ika elok je dengan encik tuanng ada class kat campus, dia dengan engineering dia, ika medic, memang dua2 wat relax je kihkihkih

    goodluck tau nadia, jangan lupa tidur cukup, nanti muka lesu pulak masa e-day dah tak comel haa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha! Untungnyaaa mama nak buat semua. Mama nadia buat tak nampak nadia je ni. Huwaaaa. Rasa nak nanges hentak hentak kaki dah ni. Kekekeke.

      Thanks Ika , tulaaaa eyebag dah muatan lebih had dah ni. :(

      Delete
    2. miahahahaha tu nak suruh berdikari buat sendiri laa tuuuu kihkih
      persiapan wedding pun ika tak berpeluang kut nak arrange sendiri sebab awal2 mama ika n mama asyraf dah plan itu ini itu ini --'
      hope tak melampau2 laa, ika ni dah laa jenis nak simple2 but sweet, kang terover kang payah juga huuuu

      pakai eye care product laa nadia, eye patch ke?

      Delete
    3. Hahahaha samalah kita. Nadia pun nak simple2 je. Tapi bila mama dah masuk campur. Hurm. Dah jadi macam terover pulak. Nak buat camne anak perempuan sulong n tunggal perempuan pulak tuuuu. Y___Y

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah