Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, November 22, 2013

Blog picisan ai kena review. Macam bagus je , macam bagus je. :P

Assalamualaikum & Hello.

Thanks Aefa for your blog review. Terharu , gembira rasa nak shafel shafel dah ni. Hahahaha. Ritu saje je main main dengan si Aefa ni. Aku saja suruh dia review blog aku , sebab tengok budak ni macam free bebenor. Kekeke! Lepas ni aku nak suruh dia beli kek lapis Sarawak pulak , Aefa pegi beli tau. Mihmihmih. Okay gurau. :D


Nampak tuuu header blog iitteew. Hahaha. Bila Aefa buat review macam ni , aku rasa macam nak buat 1 slot untuk review blog blog blogger lain. Boleh tolong blogger blogger lain boost traffic dorang kan ? Hikhikhik. So what say you ?? Yay ke Nay ??

Kalau korang rasa yay dan nak blog korang direview oleh aku yang selenge ni. Sila hantar email dekat nad301189@gmail.com dengan tajuk email 'Tolong review blog'. Untuk senangkan aku track mana yang dah review mana yang belum review. Kurlass kau jah nak review blog orang. Muahahahaha. ^_^

Thanks for your time , love ya people.


p.s : untuk percubaan pertama , aku akan review blog Aefa. So. Tunggu. 


xoxo


16 comments:

  1. yay~ ahhaha.. mmg free lah~ bulan 12 baru busy -.-''
    betul tu. blog review mmg cara terbaik tok naikkn trafik~
    301189? ohh besday same gn majlis~ yippiee.. dabel tahniahhh~ :D :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke. Bulan 12 masuk sem baru ke apa ?
      Yup yup , birthday dengan eday same tarikh.
      Sebab kalau buat asing asing nanti birthday takde orang celebrate. :P

      Delete
    2. haha.. bukan la.. dah abes study :P mula keje :P :P

      Delete
    3. Oh yeke. Selamat datang ke dunia pekerjaan ye. All the best. :)

      Delete
  2. nak jugak,nak jugak..sibukkkkk je akak ni :P
    akak pun ada rasa nak review blog org,tapiiiiiii..masa mencemburui kitew T_____T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Akak memanggg. Busy ya rabbi.
      So takpe , biar orang buat. Akak baca. Hahahaha. :D

      Delete
  3. hehe,dah baca entry kak aefa tu... :) tahniah,tahniah....and happy birthday to you....
    first time singgah sini,salam kenal.... follow sini sekali,hehe :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai hai Fatanah ! Selamat datang diucapkan kepada anda. Hikss.
      By the way thanks dear. Salam kenal juga. Will follow you back. ^_^

      Delete
  4. hehehe...happy birthday in advance...and happy eday! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Sally ! Thanks a lot and thanks for BW juga ya. :)

      Delete
  5. sila review belog akuuuuuuuu..kah kah kah ini paksaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kahkahkah ! Aku kalau paksa taknak buat , ikhlas je buat. :P
      Hantar email la hoiii.

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah