Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, November 22, 2013

Broframestone buat lawatan , kekeke! :D

Assalamualaikum & Hello.

Siapa dekat sini yang tak kenal Broframestone kan ? Blogger otai tu babe. Kalau tak kenal , memang nak kenal ni. Hahahaha. Rutin harian aku setiap hari ialah scroll timeline IG. Tengok tudung tu , tengok shawl ni , tengok baju tu , tengok artis ni. Tetibaaaaaa..............................................................................


Ini yang terjadi ! Broframestone spam notifications aku. Mihmihmih. Kemain gambar berhari hari sudah pun dia 'tertekan'. Boleh ? Dah 'tertekan' baru dia follow. Apa pun tak bolehla Bro ni. 


By the way Bro , sangat menghargai jasa baik bro yang rajin 'tertekan' like dekat IG kitew itu. Hahahaha. Tahniah untuk kelahiran Fisha , semoga sentiasa sukses dalam berblogging. Durh. Dah memang sukses , cakap banyak pun tak guna. Hahahaha. Bye.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini aku nak spam dashboard korang , naseb. :P


xoxo



14 comments:

  1. kawan2 ika pun rajin duk spam notification instagram, kadang2 tak sempat nak buka notification tu lagi dah masuk berlambak2 notification baru haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kaannn ! Suka sangat spam. Asyik muka dorang je kan. :D

      Delete
  2. bro mmg cmtu..ayna pn pernah trkena dgn dia... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha ayna pun kena , sabar ajelah. Hahaha

      Delete
  3. penat fikir IG tu ape. cissss hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha !! IG = Instagram mak encik. :P

      Delete
    2. mase makcik membesar..takde bendalah ni... tu yg tak tau tu :P :P :P

      Delete
    3. Kesian makcik. Tak huptodate. :P

      Delete
  4. Replies
    1. Best best , suka sampai rase nak golek golek. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah