Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, November 12, 2013

CPUV ke 5 , Thank You Nuffnang !!! ^^

Assalamualaikum & Hello.

Di luar sedar aku , rupanya aku ada 5 dah CPUV. Tapi 2 CPUV ni cepat sangat dikreditkan dalam akaun. Alaa kenapa tak stay lama lama sikit. Barulah boleh menggunung amount dia. Amboii. Btw , thank you Nuffnang sebab kasi lagi CPUV. Tak kesahla walaupun berapa sen je dapat tapi tetap gembira. Lalalalalalala.


Terima kasih daun keladi , Kalau ada lagi bagilah lagi. Hikhikhikhik


p.s : 18 hari je lagi nak dapat lesen L , amboiiii ! :P


xoxo


4 comments:

  1. amboi byk nye.. aefa dah takde dpt cpuv nih. bencik gn nuff haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tamo tamo tamo , jangan bencik bencik.
      Kita ni sayangggg sgt dengan nuff. Tu dapat RM 0.01. Hahaha. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah