Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, November 26, 2013

CPUV ke 6 , Thank You Nuffnanggggg ! ^^

Assalamualaikum & Hello.

CPUV yang ke 5 untuk tahun ni , tapi yang ke 6 sepanjang blog aku ni hidup. Orang lain dah berpuluh puluh. Aku baru ada 6. Hahahaha. Syukur Alhamdulillah. At least adakan. Thousand thanks Nuffnang sebab masih sudi lagi bagi CPUV walaupun viewer blog picisan ni takdelah ramai mana. ^^


CPUV yang ke 6 ni ialah campaign Mah Sing Southville. Kalau korang ternampak iklan dia , you know what you should do kan ? Kekekeke! Mekasih. Kalau tak nampak , nah bawah ni aku bagi banner dia. Ada gambar Yuna ok Yuna !! Mihmihmih. Pandai tau Nuffnang kasi aku iklan ada muka Yuna. Memenuhi citarasa ai sangat. Tenkiu Nuffnang.


Nampak tu Yuna !! Nak CD Nocturnal pleaseeeeee. Y____Y.


Thanks for your time , love ya people.


p.s : dapat ke tak pergi OU malam ni ? Sobssss.


xoxo


6 comments:

  1. Alhamdulillah, rezeki tu nadia :)
    semoga terus dimurahkan rezeki ya~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ika. Rezeki nak tunang. Boleh ke gitu ? Hahaha.
      Nadia pun doakan Ika sentiasa dimurahkan rezeki. :)

      Delete
  2. wahh dpt lagi~ tahniah.. Alhamdulillah. boleh mintak belanje pasni. eh? :P :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah Aefa , rezeki anak buah. Mak pak dia dah minta beli Fisher Price dah. Hahahaha.

      Delete
  3. bestnya....ohh copp...saya dapat cpc...apa bezanya yer..heee

    ReplyDelete
    Replies
    1. CPC ni based on berapa ramai yang click ads tu , CPUV ni pula based on berapa ramai unique visit dekat dalam blog. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah