Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, November 27, 2013

Follower ke 200 , Hiphiphoorayyyy !! ^^

Assalamualaikum & Hello.

At first aku tulis blog ni , aku memang tak letak harapan pun yang akan ada orang follow. Yelah , entry semua bodo tidak bertepi. Nak kata selalu share info ? Memang paling jaranglah kan. Hikhikhik. Tapi alhamdulillah , after a few years akhirnya bilangan followers semakin bertambah. Thanks korang. Jasamu akan dikenang. Amboiii.

And today , elok sebelum aku cuti panjang yang bermula esok. Ada sorang lagi follower baru yang buat angka followers aku jadi 200 orang. Yeayyy !! Sangat terharu , sangat gembira , sangatttt hargai korang korang yang gigih follow dan selalu tinggalkan jejak dekat ruang comments bawah tu. Even tak pernah jumpa , tapi macam dah kenal lama. Thanks korang for your support.


Siapakah orang yang ke 200 tu ? Orangnya ialah Fatin Wawa. Thank you Fatin for your support. Jangan malu malu datang sini dan tinggalkan comments anda. Tuan empunya blog ni tak makan orang. Dia makan nasi/spaghetti/burger je. Mihmihmih. Hope that you will enjoy reading my nonsense entries. Wakakakakaka.


Kepada follower yang ke 200 tu , sila email aku dekat nad301189@gmail.com. Nak have a talk sikit. Amboiii. Consultation hour sangat. Kekekeke. Email tau email tauuu. :D

Thanks for your time , love ya people.


p.s :  mood nak balik dah memuncak.


xoxo


26 comments:

  1. Replies
    1. eh lupa... tahniah fatin~~ hati2 gn tuan blog hahaha

      Delete
    2. Hahahaha ai bukan perogol bersiri okeh. :P

      Delete
  2. wawa rupanya..hehehe...pengomen tegar blog sally :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha yeke ?? Skrg ni dekat blog ni pengomen tegar si Aefa je. :D

      Delete
  3. tahniah kepada wawa :)
    jangan risau tuan blog memang tak makan orang :D
    miahahaha~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha kaann. Baik , mesra alam. Amboi puji diri sendiri. :P

      Delete
    2. amboi3 ahahaha, ok laa ok laa, tak dinafikan laa, memang baik uhukkkk ;D

      Delete
    3. Muahahaha puji dalam paksa nampakkkk. :P

      Delete
    4. rela tu walaupun nampak macam terpaksa miahahaha ;D

      Delete
    5. Hahaha pun boleh eh camtu ??? :P

      Delete
  4. alamak terharu..... hehe..terima kasih berjuta-juta lemon kepada tuan punya blog....hihihi.. ok2.. I'll email you dear.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha lemon ! Errmm. Sedapnyaa minum lemonade petang2 ni. :P

      Delete
    2. hahaha.. lemonade pun boleh.. :D

      Delete
    3. Hahaha. Tak dapat lemonade , dapat kopi o panas dengan cekodok pun sedap. Kekekee.

      Delete
    4. kopi o panas dgn cekodok tu memang terbaikkk.. alamak.. rindu rumah lah.. v.v

      Delete
    5. Muahaha ! Akak tumpang sedih. :P

      Delete
  5. kak dayah nak unfollow
    lepas tu follow balik
    rebut tempat ke200

    kehkeh
    keji tak
    haha

    :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bahahahaha ! Rebutlah tahta beramai ramai.
      Tarik tarik rambut tudung semua pleaseee. :P

      Delete
  6. Rugi lak kak ina tak jadi follower yang ke 200..he he..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha. Jangan Kak Ina unfollow lepas tu follow balik eh. :D

      Delete
  7. tahniah ye akak...
    dah 200 followers dah! hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Fatanah sebab jadi salah seorang di antara yang 200 tu. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah