Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, November 26, 2013

Gambar awek stim ye bangggg , kahkahkah !!! :D

Assalamualaikum & Hello.

Harini rasa nak sorok muka , rasa nak taip entry sambil menyorok. Boleh ? Ada ke patut harini hari Selasa tapi aku buat entry Wordless Wednesday. Kau dah kenapa Nadia ? Sawan ?? Hahahahaha. Abes kena nganjing dengan si Aefa tu. Sabar ajalah. Naseb nun jauh kat Sarawak , kalau idak. Aku dah sekeh sekeh dah kepala dia. Mihmihmihmih.

By the way , setiap hari aku buka Nuffnang untuk tengok Keywords aku , tengok Referrals dan semestinya Earnings. Hihihihi. Orang mata duitan , mestilah nak tengok jumlah duit makin naik kannn ? Muahahahaha. Tapi yang buat aku tertarik , harini ada terselit satu keywords yang aku rasa kalau korang search dalam blog ni pun takkan terjumpa. Nak tau apa dia ???


Nak gelak ke nak nanges ke nak jerit sekuat kuat hati ni ? Hahahahahaha. Siapa pula yang gatal anu sangat pergi cari gambar awek stim dekat sini. Ya Allah. Malu gegirl okay. Kalau ye pun nak cari gambar awek stim pergilah beli magazine Playboy nu haaa. Ampun. Kekekekeke. Kalau abang cari dekat blog ni , sampai ke sudah abang tak stim. Muahahahahahaha. Lawak untuk harini sungguh. Wakakakakaka.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : baik ngaku sape yang cari gambar awek stim tu , cepatttt cakap. hahahahahaha.


xoxo


21 comments:

  1. Replies
    1. Hahaha. Kalau ikan stim limau mungkin la jumpe. :D

      Delete
  2. hahaha kompem ada jenis laki miang tu, jaga2 cik salmah hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tahu takpe , jaga jaga ada yang memerhatiiii. Hahaha

      Delete
  3. ish. tak tau plak blog ni ada adult content ahhaha.. bhya nih2.. dah la selalu komen sini :P :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mungkin yang mencari tu spesies ikan sebab dalam ni ada Ikan Stim je. Wakakaka ! :D

      Delete
  4. Replies
    1. Hahaha itulah pasalnyeee. Sabar ajalah. :D

      Delete
  5. hahahahahhahahah ni mmg klkar..hahahahaha..teruknya sp yg cri tu..hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wakakakakaka! Kaaaannn. Apa dia ingat sini ada pornstar poster ? Y____Y

      Delete
  6. haha mgkin ade tertulis word ikan stim ke ape ke..tu yg termasuk kat sini kot..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha tapi jauh betul beza dengan awek stim. Gggrr ! Hahahha

      Delete
  7. hoih..nampak sangat nak buat menda lain tu..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha kan ! Lain org tulis , lain yang dicarinya. :D

      Delete
  8. miahahahaha lawak3! cuba cari benda elok2 sikit kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahahaa. Dorang ni tak kenal huruf agaknyaaa. :P

      Delete
  9. Replies
    1. Hahahaha. Datang cari awek stim jugak ke ? :P

      Delete
  10. Replies
    1. Hahahaha. Kannn ! Kesian mereka yang stim. :P

      Delete
  11. aiskk pompuan pon sama jer..beza malu2 kucing dan tekak biawak.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah