Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, November 27, 2013

GIVE AWAY by MILA KAMIL

Assalamualaikum & Hello.

Sejak tahu diri ni bakal jadi B2B 2014 , maka dengan itu aku merajinkan diri follow blog blog B2B ni. Sampailah ternampak entry GIVE AWAY by MILA KAMIL. Ehem ehem. Tengok hadiah je dah cukup teruja. Terus kerajinan nak join pun berlipat kali ganda. Hihihihi.

Apa hadiah dia yang aku cakap menarik tu ?

1st prize : RM 300 voucher for HANTARAN deco
2nd prize : RM 150 voucher HAND BOUQUET (fresh flowers/artificial)
3rd prize : RM 80 voucher HAND BOUQUET (fresh flowers/artificial)

Tak ke menarik perhatian tu ? Syarat dia pun takdelah susah mana. Korang refer jela dekat link atas nu haaaa. Malas nak taip panjang panjang. Yang penting memang senang. Dan hadiah dia best. Tu je yang aku tau. Nak jadi B2B ni kan kalau boleh nak jimat duit kan ? Joinlah give away ni. Mana tahu rezeki korang ke ? Kan dah dapat jimat kat situ.

By the way , bawah ni aku nak tunjuk antara pelamin/handbouquet yang aku minat. Korang tak minat korang punya pasal. Tapi yang ni aku dah chop. Amboii. Hahahaha. Macam budak budak je main chop chop. :P




Semua pun nampak sangat sweet , simple but exclusive. Sangat my taste. I loikeee it very muchieee. Hikssss. Mood berangan TURN ON. Hahahaa. And yes untuk completekan syarat give away ni , aku akan tag 3 orang blogger juga. Siapa diaaaa ??

Tag :  Rina , Ika , Fieda

Thanks for your time , love ya people.


p.s : mood nak buat kerja langsung takde , mood nak cuti sudah mari. :P


xoxo


12 comments:

  1. Ya Allah cantiknya, kenapa kreatif sangat mila kamil ni? hewhewhew
    rasa tertarik pula dengan hasil tangannya~ urghh!

    benci tau tag2 ni, lagi benci bila tengok ada nama sendiri, paling3 benci bila sedar diri ni pemalas nak join GA!! urghhhh benci3! HAHA XP

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pergi pergi pergi rajinkan diri Ika. Mana tahuuuu ada rezekiiii. Nak kawen kan ? :P

      Delete
    2. memang laa nak kawin hahahah
      insyaAllah akan rajinkan diri miahahahaha
      tengah belek2 dulu blog mila kamil tu ngeee :D

      Delete
    3. Nadia terus belek FB tadi. Gelojoh kan ? Hahahaha

      Delete
    4. wahhhh semangat! miahahaha
      tapi ika takde FB laa acane nak terjah an, yang buat ika terbantut nak join GA ni sebab kena like fanpage, diri ni dah laa takde FB, kang dicop penipu plak bila join GA pastu tak ikut syarat like fanpage tsk tsk T_T

      Delete
    5. Larrhh ! Yekeee. No wonderlah susah nak masuk GA. Kena cari GA yang takde like fanpage la. Huhuhu. Y___Y

      Delete
    6. tu laa pasalnya tak join, nak cari yang takde like fanpage makkkk uiihhh susahnya nak jumpa, sume suruh like tsk tsk T_T

      Delete
    7. Yelah tu. Sangat susah. Nadia pun tengok jugak GA yang ok baru orang kata berbaloi like kat fb tu. :D

      Delete
  2. mcm ari2 je takda mood keje.. haha.. gud luck makcik~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mood tengah gatal nak bertunang ni. Boleh ? Wakakaka.
      Thanks nenek !! :P

      Delete
  3. tq makcik tag.. free2 kang buat.. hihihi =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihii buat tau , mane tahu rezeki awak. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah