Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, November 8, 2013

Happy Birthday Pisang Mira , ^^

Assalamualaikum & Hello.

Haritu buat surprise birthday untuk Rein , kali ni untuk Mira pula. Biasalah orang expert buat surprise. Mestilah ramai yang minta bantuan nak surprisekan kawan keennn. Kata kauuuu ! Hahahaha. Kali ni surprise dekat Burger King je. Biasalah duit suam suam kuku. Tak bolehla extravaganza sangat. LOL.

Actually birthday celebration ni lambat sehari sebab masa birthday Mira tu aku out of KL. Cuti awal muharram kan. So memang tak sempat nak celebrate apa apa , postpone hari Rabu. Birthday celebration ni sebenarnya last minute. Rabu tu aku dah ada plan dengan Wan nak cari barang , tetiba Rein nak celebrate birthday Mira pula. Memang dengan Mira sekali aku seret pergi beli barang. Muahahaha. Alasan nak seret Mira ikut aku : Awak temanlah kita , kita tak reti nak bagi pendapat kalau Wan minta pendapat. So boleh minta pendapat awak. Naseb baik Mira pun tak banyak soal. Tak memasal budak tu masuk kedai 2 ringgit , masuk kedai jual barang hantaran. Hahahaha.


Red Velvet Cake from Dersusse special untuk birthday girl. Kalau korang cari tempat nak order cake yang sedap sedap. Korang boleh cari Dersusse. Highly recommended. Nanti aku bagi korang details dekat hujung entry. Macam biasa.



Birthday girl yang blur nauzubillah. Kalau record video pun , korang takkan jumpa mimik muka terkejut ke apa. Sebab budak ni boleh buat muka blur macam takde apa apa telah berlaku. Blerghhh !! Rasa nak lempang je , tapi kasi chance la. Birthday la katekaaannnn.




Dulu ktorg bertiga used to be in the same office. Kiranya colleagues la ni. Aku yang paling senior. Nak juga mention tu. Kekeke! Lepas tu Rein pula masuk. Then bila Rein hantar resign letter , Mira pula masuk. Tapi Mira dengan Rein memang dah lama kenal. Daripada sekolah okay. So now tinggal aku dengan Mira je yang sepejabat. Sepejabat okay. Corporate sangat bunyi kauuu. :P

'Babe , happy belated birthday. Hahaha. Semoga panjang umur dan cepat dipertemukan jodoh. Tak kesahlah dengan siapa sekalipun asalkan orang tu boleh jaga awak elok elok. But the most important thing , please do open your eyes and step forward. You won't know what is infront unless you've move forward. Keep your sentimental away , it won't help you to move on when you keep telling yourself sentimental is everything. Jangan paksa kita brainwash awak lagi. Consultation is not free everyday buddy. Hahahahaha. Me love you. Be good ya.'

Dersusse Dessert
Instagram : Dersusse
Whatsapp : 019-3746461

Thanks for your time , love ya people.


p.s : 3 weeks and 1 day left , tick tock tick tock !


xoxo


No comments:

Post a Comment

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah