Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Saturday, November 16, 2013

Hari Sabtu ialah Hari Kreativiti , boleh gituuu ??

Assalamualaikum & Hello.


Hari Sabtu , bila kena pergi kerja tapi tak buat kerja. Ini makan diaaa, Kekekeke! Makan gaji buta. LOL. Bukan apa , selalu tengok orang guna hashtag dalam gambar kan ? Aku pun nak juga. Tak main sikit sikit hashtag dah. Nak pakai #NadiaWanEday terus. Amboiii. Melampau.

To those yang aku jemput datang majlis 30hb ni jangan segan silu nak pakai hashtag ni tau. Kalau korang lupa. Putus sahabat. Over. Muahahahahaha! For fun , apa salahnya. Bukannya setiap hari aku bertunang pun keennnn. Tak luaklaaa IG korang dengan hashtag tu. Baiiii. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : 2 minggu je lagi weh , tak lama dah pun. semoga semuanya dipermudahkan. Amin. :)


xoxo


22 comments:

  1. nak komen sini perlu letak hashtag? haha smoga dipermudahkan segala urusan #NadiaWanEday

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahahaha , ai likeee ! Cantik hashtag kat ujung tu. Bahahahaha

      Delete
    2. takut nanti tuan blog xnk reply komen. jadi kena letak jugak la hashtag. hahaha

      Delete
    3. Kekekeke ! Tak pernah tauuuu tak jawab komen. Tak baik tauuuuu. Hahaha

      Delete
    4. hahha tau~~ sbb tu suka komen sini~ tuan belog die ohsem~ :D

      Delete
    5. Alolololoooo , janganlah puji. Malulah gegirl. Kekeke! :P

      Delete
    6. baiklah. pujian ditarik balik :P :P happy sunday~~

      Delete
    7. Hihihihi , monday bluesss yawww. :D

      Delete
  2. wewitt..dah tak lama dah tu dear... congrats in advance...

    btw... we ada buat GA.... kalau free join lah ye... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks WE , hihihi. Nervousssss.
      InshaAllah nanti kalau sempat kita join eh. :)

      Delete
  3. comelnyaaaa pic #NadiaWanEday tu.. veil awk akak siapkan n bg kat awk 25/26hb k..sorry ye,akak busy dgn tempahan :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak kena datang tauuu !! Takpe. Pelan pelan yeee.
      Nanti kita cuti kita amek , kita pun keje lagi 25/26 tuuu. :D

      Delete
    2. Kiteee tak sabar nak jumpe akak. :D

      Delete
  4. Wahh nak tunang dah...congrate awk..hihihihi..semoga d permudahkan k..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi , thanks a lot Lily for the doa ! Amin. :)

      Delete
  5. tahniah nadia, semoga dipermudahkan urusan pertunangan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ika , Amin. Semoga semua urusan Ika pun dipermudahkan.
      Darah tengah manis kan tuuu. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah