Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, November 14, 2013

Haritu aku meLEJEN dengan Wan , kali ni aku bawa kawan. ^^

Assalamualaikum & Hello.

Siapa yang baca blog ataupun tengok IG aku kebelakangan ni akan nampak sebenarnya yang aku tengah sangat sibuk dengan current obsession aku. Which is reading books from Indie writer. And kalau korang baca entry aku melejen haritu , aku ada mention yang aku akan repeat pergi I Am Lejen Shop kaannn ?? So , yaaa. Aku repeat lagi , buat kedua kalinyaaa. Yahoooo !!


Daripada KL nak sampai SS15 tu rasa macam balik kampung time raya. Hahahaa. Jalan jem pula kat Federal Highway tu. Gatal lagi pergi betul betul lepas office hour. Kekeke! Naseb baik I Am Lejen Shop tu tutup pukul 12 tengah malam. Legaaaaa. ^^




Naaaahhhh ! 2 candid. Terima kasih Mira. Hahahaha. This is how I look bila aku masuk mana mana kedai buku. Muahahahaha. Sendiri rasa 'garangnyaaa , seriousssnyyaaaa muka itteewww'. Mihmihmih. Patutlah semorang tak suke teman aku masuk kedai buku. Y___________Y. Aku akan ignore dunia luar. Kekekeke! Maap.




Sementara aku busy mencangkung , menjengket dekat shelves. Ini pula kerja budak 2 orang ni. Selfie selfie. Rein yang asalnya macam rela dalam paksa masuk I Am Lejen Shop ni akhirnya terborong paling banyak buku. Gasak. Tak tahu. Miahahaha. Ahkak tak salah okeh. Aku pula , dapat 2 buku for free. Lalalalala. Kita dapat 2 buku as hadiah okay. Seronoookkkk. 1 Mira kasi , 1 Rein kasi. Kekekeke! 


Budak budak baru belajar meLEJEN. Kikikiki. Lepas dah setel habeskan duit dorang beli buku , barulah ktorg pergi mencekik butter chicken dekat Gold Chilli tuuuu. Thanks korang korang sebab bagi kita 2 buku. Lain kali bagilah quota 3 buku sorang. Miahahahaha. Barulah seronok.



Dorang pergi bayar , mata aku masih lagi melilau lilau. Muahahaha. Pergi usha t-shirt pula. Terasa macam nak pula. Ehekhek. Takpe. Sabar sabar. Sikit hari je lagi aku beli. Hamboiii. 



Haritu aku datang dengan Wan , aku beli semua novel. Kali ni aku pilih koleksi puisi. Puisi Tepi Jalan karya Fynn Jamal. Langit Vanilla karya Wani Ardy. Bilakah agaknya aku nak beli Seksi Ovari karya Fazleena ?? Kau tunggu , kau tunggguuuuu. Harharhar. Aku akan kembali. Sebab masih ada lagi senarai buku dalam wishlist aku. Harap maklum.


I Am Lejen Shop (source utama buku buku yang langgar tatabahasa)
Facebook : I Am Lejen Shop
Alamat : 12 G , Jalan SS15/8B , SS15 Subang Jaya , Selangor Darul Ehsan.
Waktu Operasi : Isnin - Sabtu : 1 Tengahari - 12 Tengah malam , Ahad : 1 Tengahari - 6 Petang.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tak payah tengok muka kau dah , alhamdulillah. ^_^


xoxo


8 comments:

  1. menarik ni..nnti boleh g cri buku kat sini..peminat novel juga..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayy ! Sep sikit. Hahaha. Best best buku kat sini. :)

      Delete
  2. lahh tukar lagi comment form ni -.-''

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maap maap. Pengubahan setting yang menggilakan tuan blog sendiri. Y____Y

      Delete
    2. haha. guna comnt form yg ada notification. mcm ni kan senang :D

      Delete
    3. tahu takpe. macam ni lagi senang. semak betul imotiv punye comment form. kekeke!

      Delete
    4. haha tu lah. sape suh tukar :P :P :P :P

      Delete
    5. Biasalah orang tangan gatal. Muahahaa. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah