Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, November 22, 2013

Khas untuk pencinta LEJEN PRESS & BUKU FIXI , ^^

Assalamualaikum & Hello.

Seperti yang diketahui umum , aku adalah salah seorang pencinta Lejen Press & Buku Fixi. Tu yang sampai gigih turun SS15 semata mata nak pergi kedai I Am Lejen. Dan berita baik untuk semua pencinta pencinta Lejen Press & Buku Fixi dekat luar sana Disember ini. Serious. Ini betul betul berita baik. Ngeee!

Lejen Press dan Buku Fixi akan buat #JelajahLejenFixi sempena Expo Buku 1 Malaysia dekat PWTC bulan Disember ini. Berita baikkan ? Aku dah cakap. Berita baik taknak percaya. Lagi berita baik ialah bila 3 buku akan dijual dengan harga RM 50 sahaja. Ehem ehem. Macam best je , macam best je. ^^ 


So , kepada yang berminat nak beli buku buku Lejen Press & Buku Fixi. Bolehla ke #JelajahLejenFixi nanti. Manalah tahu boleh terjumpa aku. Ehhh motip nak jumpa aku. Maksud aku , jumpa writer writer depa yang ohsem ituuu. :D

Next berita baik ialah bila kedai I Am Lejen dengan berbesar hati nak launch I Am Lejen membership card untuk semua pencinta pencintanya. Ya dan salah seorangnya , AKU. Mihmihmih. Rasa tak sabar nak pergi buat membership card ni oii. Nampak pun macam cantik je , macam lejen je. Muahahaha.


Benefit buat membership card ni ialah semestinya sebab boleh dapat diskaun. Itu yang aku suka tuuuu. Bolehla borong banyak banyak buku tanpa rasa bersalah. Lepas tu bolehla tambahkan lagi book review aku kaaannn ?? Korang mesti suka kannn. Bajet. Hikhikhik. Hal berkenaan membership card ni aku tau daripada IG Aisalinglung , siapa dia ? Dia CEO Lejen Press dengan I Am Lejen. Sekian.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tak sabar nak buat membership card ni ohoi.


xoxo


12 comments:

  1. lejen press n buku fixi ni company jual buku ape nadia? sori taktau..so outdated kan..huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Company buku alternatif urban Faezah. Buku buku dia semua daripada indie writer.
      Bahasa yang digunakan tak terlalu terikat dengan tatabahasa. Lebih bebas. :)

      Delete
  2. owh baru tahu buku fixi, indie writer.. mcm mana kita nak cari buku ni..
    serius x pnah dgr lg.. ingatkan ni komik tadi :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Sobri ! Nak beli buku fixi ni boleh pergi dekat kedai I Am Lejen dekat Subang SS15 (kalau dalam KL la). Kalau luar KL . boleh beli on9 dekat : http://shop.lejenpress.com/

      Delete
  3. wahhhh insyaAllah kalau free ika p expo buku ni nanti :)
    ingat nak cari2 buku juga~
    dah ada membership ek, nak apply cane tu nadia? apply online ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belum lagi. Membership ni pun dorang akan launch dalam Disember nanti.
      Apa apa dorang akan update and I will update you guys too. Hihihi. :)

      Delete
    2. owh, update jangan tak update :)
      ramai pencinta lejen macam nadia nak tahu tentang membership card tu hewhew

      Delete
    3. Exactly! Ni pun tengah tunggu update je ni.
      Kejap kejap kang tengok IG. Hahaha. :D

      Delete
  4. hope free mase tu.. nak dptkan kad ahli jugak haha.. baca buku lejen pon tak pernah~~ tetiba nk wat membership!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muahahaha! Freekan diri anda walaupun busy. Boleh ke camtu ? :P

      Delete
    2. takde apply membership online ke? hahaha

      Delete
    3. Haha masih tiada kabar berita , kalau ada nanti kita kasi linknya yaaa. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah