Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, November 6, 2013

Ktorg dah kawan balik dah , Husna + Izuan Wedding. :D

Assalamualaikum & Hello.

Resmi orang perempuan ke eh kalau gado , baik , gado , baik ?? Hahahaha. Alhamdulillah lepas bersedih sedih pasal bestfriend aku tak invite aku attend wedding dia haritu , akhirnya 2 weeks before wedding dia. She did give me a call , add balik dekat FB and follow balik dekat IG. And everything already settle down. Fuhhh ! Bolehla pergi wedding dia without rasa HARAM untuk makan makanan kenduri. Lalalalalala.


Sampai sampai je aku tengok pengantin duk ralit makan. Una aku tau ko lapar gila sebab mama ngan akak ko cakap tapi tayahla tunjuk kebulur sangat. Wakakakaka !



Disebabkan Una kawan aku masa study dulu , adala a few kawan kawan ktorg yang datang. Antaranya Juma (free hair) dengan Sheena (tudung hitam). Aku ni dahla rabun , orang tak tegur aku alamatnya aku menonong jela. Wakakaka. Tapi bila dah nampak mulalah , pot pet pot pet peluk peluk jerit jerit. Standardlah perempuan. Kalau lelaki peluk peluk , PELIK ok ! :D





A part of geng geng aku yang dapat datang. Ada 2 orang lagi tak dapat datang. Sorang sebok dengan nak amek jubah konvo. Sorang lagi dekat Kuala Pilah. Maka dengan itu hanya Aku , Noni (tudung pink) dan Dila (shawl cream) je yang dapat datang. Lagi sorang (tudung purple) tu kawan Dila. Noni datang dengan boifren dia Zack (baju putih) dan aku semestinya datang dengan Wan. LOL ! 


Memandangkan Una sebok melayan tetamu lain , ktorg sempat lagi kidnap mama untuk bergambor. Nak snap gambar dengan abah takut kang vavavom kebabom pula pageview ai sebab ramai nak tengok anak Mr Os kawen. Muahahahaha. Padahal Mr Os tu sentiasa diikuti peminat , so malas nak kidnap abah. Kita kidnap mama jela yeeee. :D


And after all , ktorg berbaik balik. No more gadoh gadoh dan Una pun dah selamat jadi bini orang. Seronok. Dan seriously tak sangka kawan rapat aku dah kawen. Rasa macam baru semalam je ktorg lepak lepak tengok movie marathon dekat hostel bila semua orang balik kampung. Rasa macam baru semalam ktorg bersesak sesak naik kereta kancil yang ktorg sewa and pergi Ipoh. Rasa macam baru semalam ktorg bershort pants dekat Hot Spring Sg Kelah. And now she is married ! 


Last but not least. Rasa macam baru semalam dia suruh aku dengan kawan kawan teman dia jumpa Wan. Rupa rupanya dah dua tahun setengah berlalu. Aku dengan Wan pun dah nak bertunang hujung bulan ni. Seriously semua yang jadi is out of my mind. Tak terjangkau dek akal fikiran pun sebenarnya. Tapi siapa tahu , jodoh itu rahsia kan ? Rupanya jodoh aku selama ni takdelah jauh dengan aku puuunnn. Mihmihmih. Apa pun thousand thanks dekat Una sebab bringing the best man in me. Muahhh !


We are back to the place that we used to met each other for the second time which is 2 years back. Masa tu aku datang dengan ex boifren aku. Sangat avoid untuk datang dengan Wan. Yelah sebab masa tu ada boifren kan. Kenalah setia. Acecehhhh. Padahal ? Mangkuk tu juga main kayu tiga pat lima nam. Hahaha. Tak sangka lepas 2 tahun tu ktorg akan datang lagi tempat yang sama together gether. Kekeke! Serious tak percaya sampai sudah tapi itulah namanya perancangan Allah untuk kami. Ayat novel habes. Maaf. Pengaruh membaca novel semenjak dua tiga menjak ni. Lalalalalalala.

'Na , selamat pengantin baru. Semoga kekal sampai Jannah. Be a good wife tahu. Jangan asyik nak melawan je. Aku bantai kau karang. Hahaha. Aku tau ko boleh jadi surirumah yang terbaik tuk Wan. Ko kan hebat. Kekeke! Seriously aku speechless , tak tau nak cakap apa. By the way , aku minta maaf kalau ada apa yang aku cakap dekat ko selama ni buat ko kecik hati ke ape. Arghh ko pun banyak buat aku kecik hati. Hahahaha. Nak jugak. Oh lagi satu , frame gambar yang ktorg kasi tu. Letakla muka aku banyak banyak eh. Muahahaha! I love you from the bottom of my heart. Sorry tak dapat attend nikah kau haritu. To Wan , jaga Una aku elok elok. Kalau tak aku kaki kakikan kauuuu. Ahaksss. Housewarming kalau tak jemput , memang nahas kau Una.'


Thanks for your time , love ya people.


p.s : bila cuti , blog pun cuti. kekeke.


xoxo


10 comments:

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah