Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, November 19, 2013

Non Glitterati ?!! Y____Y

Assalamualaikum & Hello.

Masuk masuk office terus buka PC and buka website Nuffnang , itulah dia rutin harian aku sebagai blogger kepada blog picisan ni. Seronok bila tengok amount dalam Nuffnang naik tiap hari even satu sen dua sen. Tapi harini terus rasa tak seronok. Terus rasa malas nak buka account Nuffnang dah. Kuciwaaaa. Huwaaaa. Y_____Y


Apakah ini semuaaa ?? Kenape daripada warna kuning dah jadi warna hijau. Huwaaa !! Nak kata aku curang dengan Nuffnang , nan hado pula. Tssskkk. Gigih tau buka Google , cari reason kenapa Nuffnang aku boleh tertukar status. Huhuhu. Dan aku rasa , semua gara gara blog lagi satu. Yang aku bukakan untuk mama punya online shop. Sebab blog tu aku tak letak lagi coding untuk Nuffnang. Sebab terlupa password. Muahahahaha.

Aku dah submit ticket dekat Nuffnang , now kita tunggu jelah reply daripada pihak Nuffnang. Cepatlah reply wahai Nuffnang. Rasa nak meroyan dah ni bila tengok CPUV aku dah merudum separuh daripada amount asal. Tsssskkkk. Y_____Y. Cepatlah Nuffnang double up balik amount tu. Huwaaaa. Korang pernah tak status glitterati tu tertukar non glitterati ?

Updated : Nuffnang dah jawab dah ticket aku.


Terjawab sudah kenapa status Gliterrati aku bertukar jadi Non Gliterrati. Pheewww ! Aku dah removed dah pun another blog yang aku guna dalam Nuffnang account yang sama tu. Sebab nak elakkan daripada jadi lagi Gliterrati. Hihihi. Tunggu jela dalam 96 jam ni , bertukar balik ke tak status aku tu. Sobsobsob! 

Thanks for your time , love ya people.


p.s : sedih sedih sedihhhhh. Y______Y


xoxo


6 comments:

  1. insyaAllah nanti ok semula tu :)
    ika mula2 register dulu hijau juga, sekarang kuning...tapi baru sangat dengan nuffnang, tak tahu sangat lagi sebenarnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah , tengak tunggu reply from Nuffnang ni.
      Nanti merajuk dengan Nuffnang tahulah. Hahaha. :(

      Delete
  2. akak pernah tau bt nuffnang dr thn 2012..tp xde earning pun..sampai la bln 7 baru2 ni, kwn ofis paksa akak bt nn..akak xtau pulak tak dpt earning sbb non-glitterati rupanya :( rupanya non-glitterati sbb email utk login nn dgn email blog x sama..rupanya akak ada 1 lagi akaun nn..akaun yg ini email dua2 sama..

    kes nad ni kes mcm mana pulak ye? tetiba je jd non..padahal sblm ni glitterati kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa tau takpe , tapi maybe sama macam kes akak kot.
      Sebab org ade 1 lagi ada add blog dalam 1 account nuffnang.
      Eh entahlaaa , tak tahulah apa nak jadi. Sedih. Nanges. Y____Y

      Delete
  3. akak pun penah jadi camtu.. rupanya salah satu blog tak appear iklan.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeke kak ? Mungkin jugaklah ni. Dah delete dah another blog tu.
      Tapi tak tukar tukar lagi. Nak merajuk dah rasa. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah