Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Friday, November 1, 2013

Novel dijadikan hantaran , RARE ! ^^

Assalamualaikum & Hello.

Kalau aku kata aku nak novel daripada Lejen Press/Fixi ataupun mana mana publisher indie untuk diletakkan atas dulang hantaran , korang rasa aku gila tak ? Muahahaha. Seriously semalam , masa aku sebok buat research pasal Awek Chuck Taylor , pasal Lelaki Eksistensial tetiba terlintas dekat kepala otak aku yang tak berapa betul ni yang bahawasanya aku nak novel sebagai hantaran untuk aku masa E-Day nanti. Kekeke!

Maybe orang akan cakap PELIK sebab mana ada orang nak bagi novel sebagai hantaran. Yelah selalunya orang bagi buku 'Aku Terima Nikahnya' , 'Cara menjadi isteri disayangi suami' or etc. Tapi aku belum terbuka hati dan minda lagi untuk ubah konteks pembacaan aku. So , aku nakkan novel sebagai hantaran. Maybe akan ada suara suara dibelakang yang tak agree. But I found that bagi novel sebagai hantaran adalah sangat sangat rare.


Nampaknya bukan aku sorang je ade pemikiran yang rare dengan nak bagi novel sebagai hantaran. See , dah ada orang buat pun. Masuk paper siap !! Hahahahahaha. Betul betul rare ni.

sumber : Sinar Harian

Aku sampai sangguplah buat research pasal bagi novel sebagai hantaran. Kekeke! Sebab yelah takutlah kalau ada orang tua kata tak manis ke apa ke. Tapi hati aku tetap kata aku nak novel jadi a part of my hantaran. Muahahahaa.

Aku nak novel yang rare jadi hantaran. Sebab I found out aku pun rare juga. Muahahahaha. Rare daripada segi jari size 6. LOL !!! Aku nak novel from Lejen Press/Fixi , rasa macam dekat sangat dengan aku. I just don't know whyyyy. Aku punya gigih cari novel wanted tu sampai aku tanya sendiri dekat Lejen Press whether dorang ada tak lagi stock novel yang aku cari tu. Kau mampuuuu ??

Thanks for your time , love ya people.


p.s :  walaupun tajuk buku buku Lejen Press agak kurang manis , but don't judge a book by its cover.


xoxo

2 comments:

  1. wow, mesti suka baca novel ni, hantaran pun bagi novel haa

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah