Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, November 27, 2013

Nuffnang Premiere Screening - ENOUGH SAID (Invitation)

Assalamualaikum & Hello.

Ini namanya tuah ayam nampak di kaki , tuah manusia siapa yang tahu kaaaann ?? Haritu aku masuk contest Nuffnang Premiere Screening - Enough Said. Seperti biasa , aku masuk saja saja. Tanpa ada nawaitu nak menang pun. Just suka suka bagi jawapan untuk soalan yang dorang bagi. Lepas tu send. Hahahaha. And guess what , tadi masuk email daripada pihak Nuffnang. Ehem ehem.


Alhamdulillah ! Second chance merasa tengok Premiere Screening. Hiksss. Tapi kali ni Wan tak dapat nak teman. Sobsobsob. But whatever it is , hidup mesti diteruskan. Aku akan tetap pergi. Dengan kawan akulah semestinyaaa. Dan semestinyalah perempuan. Masa tu ai dah jadi tunang orang uollss. Lol !! :P

By the way , apa soalan dan jawapan yang aku bagi untuk contest kali ni ? Sila rujuk bawah. Hikhikhik.



Muahahahahahaha ! And again , jawapan takde lagi sengal nak bagi. Kekekeke! Apa pun aku enjoy. Boleh dapat button Nuffnang & Churp Churp banyak banyak lagi tak ? Hiksss. Semalam je aku dapat 2 button Nuffnang & 2 button Churp Churp. Seronok. :P

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tadi masuk contest Nuffnang Premiere Screening - The Hobbit. Kalau ada rezeki menang. Adalah. :)


xoxo


10 comments:

  1. miahahahaha terbaik!
    rajin sungguh laa nadia kan jawab2 soalan daripada nuffnang ni haha~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha datang rajin jawab. Tak rajin , tengok earnings je. Hahahaha.

      Delete
  2. ade contest ke? mcm mana nak tau ada contest niiii -.-''

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Ada laaa. Cuba check dekat What's Happening at Nuffnang ke ape tah. Mesti nampak. :D

      Delete
    2. dah tgk. tp tak tau nk jwb pe. hahaha.. tutup terus la :D

      Delete
    3. Hahahahahahaha. Bongek punya budak. :P

      Delete
    4. hahaha.. nnti la tunggu cite len. jgn lupe update kat blog~ haha

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah