Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, November 20, 2013

Nuffnang Premiere Screening - HOMEFRONT (Invitation)

Assalamualaikum & Hello.

Haritu aku baca pasal Nuffnang Premiere Screening - Homefront. Baca punya baca , rupanya Nuffnang buat contest dan hadiahnya adalah exclusive passes untuk premiere screening - homefront. Aku ni takdelah kaki nak masuk segmen/giveaway/competition segala. Sebab aku kan memang tak pernah nak ada sifat rajin. Kekekeke! 

But contest Nuffnang untuk Homefront ni macam senang je. Aku pun dengan rela hati , masuklah. Dan danlah nak update Imotiv segala. Bahahahahaha. Contest tu pasal apa ? Nah tengok sendiri. :D


Dan apa jawapan aku ? Mestilah jawapan aku pun sengal macam aku. Bahahahahaa. Pernah ke aku jawab apa apa ikut skema jawapan ? Durhhhh.


Kekekekekekeke! Inilah jawapan aku untuk competition ni. Sorry , memang sengal. So , korang ingat eh. Sila click Nuffnang ads aku. Kalau tak ? Aku suruh ayah aku tembak je korang. Muahahahaha. Dan disebabkan jawapan sengal nak mampos aku tuuuu , aku dapat 2 exclusive passes tu. Yaiy ! Hikssss.


Tarikh 26 November (Selasa) pukul 9 malam dekat GSC One Utama. Matikkkk !! Jauh dan semestinya jalan pun macam hazab je macam hazab je. Hahahahaha. Maka dengan itu , aku cakap siang siang dengan Wan pasal ni supaya dia boleh pikir jalan alternative untuk aku pergi juga event ni. Lalalalalalala. Biarlah tak sempat dinner ke apa , janji sempat sampai. Mihmihmih.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : doa doalah hari selasa tu jalan tak jem , boleh ke ?? ^^


xoxo


16 comments:

  1. bestnyaaaaaa..tahniahhhh nad :) akak x de masa nak join contest2 niii..huhuhu! sedihnya :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bessstttt akak ! Tenkiuuu. Hahaha. Akak tu busywoman. Kita ni freetime woman. Hahaha. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Thanks Marou ! ^^
      Cun habes macam tuan blog kan. LOL!

      Delete
  3. wahhh22.. camne nk join benda2 cmni..? haha.. dah lama join nuff. tp tahu pasal sponsored ads gn ads biasa tu je :D
    eh btw.. tahniahhhh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dekat home Nuffnang tu kan ada macam review pasal movie. Baca je. Kadang kadang tu contest. Kadang kadang tu info je. Kat situlah joinnya. Hihihi.

      Thanks Aefa. :D

      Delete
    2. home? oh.. mmg tak pernah jenguk home nuffy tu haha..

      Delete
    3. Haha jenguhlah sesekali. Jangan duk tengok earnings je. Hahaha

      Delete
    4. adoi~ haha.. yolah nanti makcik jenguk jugak bhgn home tu~ :P : :P

      Delete
    5. Makcik ni mesti banyak masa terluang ni , ada baiknya buat blog review ahkak yang somel ni. Hahaha

      Delete
    6. hahaha.. makcik xreti wat review nih.. nnti makcik free2 makcik tgk cane dorg wat review. eceh. konon skrg tgh busy la kan hahahha

      Delete
    7. Hahaha kannn ! Busy sangatttt Aefa ni punnn. :P

      Delete
  4. ahahaha terbaik, macam lawak pun ada juga dialog nadia, macam best pun iye juga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Semua pun macam je. Btw , kita ni memang lawak orangnya. Ceceehhh. :D

      Delete
  5. hopefully jalan aritu tak jammed sebab sekarang pun dah musim cuti sekolah..so peratus jalan clear tu tinggi jugak laa..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Itulah pasalnyaaa. Jangan meroyan dalam jem pulak nanti sudahla. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah