Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Wednesday, November 20, 2013

Photobook Size 6'' x 6'' for FREEEE !!! Cepatttt.

Assalamualaikum & Hello.

Zaman sekarang ni siapa yang tak suka barang free cakap dengan aku. Semua orang pun suka barang free , especially orang  kedekut taik hidung masin macam aku ni. Kekeke. Selagi boleh jimat , marilah berjimat. Dan untuk orang yang berjimat cermat dan kedekut macam aku ni , aku nak share benda menarik dengan korang. Now , korang boleh buat photobook for free !!!


Seee !! 100% off okay. Size 6" x 6". Okaylah kan daripada takdekan. Hanya bayaran untuk shipping je yang akan dikenakan. Aku pun tahu pasal ni daripada colleague aku. Katanya 'Kau kan nak kawen , aku rasa mesti berguna untuk kau'. Hahahahahaha. Lepas tu datang pula Rina yang spam Whatsapp malam malam pasal benda yang sama. Terus rasa teruja tak boleh blah. Terus beli 2 okay (guna account lain lain). Jangan risau , takde charges apa punnn.


Dekat gambar first tu kan ada button BUY NOW. Korang klik je terus akan keluar pop out macam ni. Korang pilih yang first tu dan klik BUY. Semudah tu je. No account bank required. Tunggu je email daripada Groupon yang kata 'Your order has been received' a few minutes macam tu akan dapat second email yang kata 'Voucher for your recently purchased deal'.

Dalam second email tu akan bagi korang link untuk download Photo Designer. Korang install dekat PC korang. Lepas tu startlah mengedit photobook korang ikut selera tekak dan mata korang yang nak tengok. Hikhikhik. Semudah ABC bukan. 

Untuk beli deal ni , korang boleh tekan SINI. Deal akan expired dalam 3 hari lagi. Cepat cepat get your free photobook. Sila jadi tamak macam aku. Kekekeke!

Thanks for your time , love ya people.


p.s :  semalam sampai sakit sakit kepala mengedit photobook. ape pun tak boleh.


xoxo


20 comments:

  1. hahaha.. pantas cuntas betol terus edit tu ha.. hehehehe :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mihmihmih. Lepas tu sendiri sakit kepala ok. :D

      Delete
  2. first time dengar pasal ni, boleh try nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi try jangan tak try. Boleh buat photobook tunang kan Ika. :D

      Delete
  3. Replies
    1. bace2.. pastu paham sikit.. ni ade pertanyaan.. mmg free la yg first option tu? haha. sempat grab td :P xde byr yg lain2 la ek?

      Delete
    2. Yeaaahh ! Pandai puunnn , bayar nnt lain. Mase da siap photobook tu , nak submit dekat photobook malaysia tu baru kene bayar shipping. :D

      Delete
    3. ohhoo.. first time guna groupon.. tu yg blur mamanjang hahha tq~~

      Delete
    4. Biar blur , nnt kanngg bila dah tahu. Habes semua diborongnya. :D

      Delete
    5. hhaha.. :P tadi kan aefa try beli satu lagi utk kawan.. xboleh plak.. satu nama limit sekali beli je ye?

      Delete
    6. Yup yup , limit 1 je untuk 1 email. Mintalah kawan register. Guna email dia. :D

      Delete
    7. ohhh patut laaa... ok nak suruh die beli sndiri.. time kasihhhh :D

      Delete
    8. Suruh jeee ! Hahaha. Kasi pengaruh sikiittt. Kekekek!

      Delete
    9. cikgu! saya ada pertanyaan lagi laaa. hahaha.. kena sumbit photobook kite tu secepat mungkin ke?

      Delete
    10. Hahaha takdela. Dia valid sampai bulan 5,2014. Wat slow slow la makcik !! :P

      Delete
    11. tgk eja submit pon lintang pukang hahhaa.. baiklah~ ingtkn kena wat cepat2.. pening makcik wat mlm2 ha hahahah

      Delete
    12. Hahaha ai is tak perasan ok SUMBIT tu. Muahahahaha! SUMBIT SUMBIT SUMBIT. Lol !
      Kannn , ahkak pun pening dik ooiii. Baru 2 page dah rasa nak pitam. :P

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah