Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Thursday, November 28, 2013

Sabah Borneo Fridge Magnet In Da Houseeee , ^_^

Assalamualaikum & Hello.

Semalam lepas settle angkut barang untuk mini pelamin , aku terus straight pergi rumah atok. Selalunya aku akan bagi alamat rumah atok in case ada orang nak pos kad kawen/surat dan sebagainya. So , semalam aku tanya nenek tiri aku.

N : Nek , ada surat ?
NT : Tu ha , ada surat kau. Poslaju. Atok kau sign.
N : Oh yeke. Okay.

Aku memang tunggu parcel FM aku tu nak sampai. Hahahaha. Nak tau apa FM tu ?? FM tu Fridge Magnet. Kahkahkah. Habes semua perkataan nak dishortformkan. Aku ni dahla buta shortform. TTYL pun aku google tau sebab nak tau ape kejadah TTYL tu. Lol ! :P



Buka buka parcel , nampak note ni. Hahahahaa. Sweet sangat kannn ? Aku suka aku suka. Mekasih yunk ! Oh by the way , yang tulisan merah tu macam tak nampak sangat kan ? Pemberi fridge magnet ni cakap : "Tolong jangan jual signature aku dekat E-Bay". WHATTTT !! Kekekekeke. Mungkin aku jual dekat along bukit beluntung. Muahahaha.


Tadaaaa !! Aku dapat fridge magnet bunga rafllesia. Nak pergi Sabah macam tak tahu abad bila kan. Dapat fridge magnet pun boleh ja bah kalau kauuu. Hahaha. Last but not least , thanks Anna Hashim for this cutest fridge magnet. Kalau jalan jalan lagi jangan lupa aku. Anna ni sebenarnya aku tak pernah jumpa pun. Kenal dekat blog juga. Alhamdulillah , new friend and new fridge magnet. Love ya kakak Anna. :P 

Thanks for your time , love ya people.


p.s : harini nak hunting halfmoon shawl dekat Ampang Park/Jalan TAR. Malam ? Mini pelamin. ^^


xoxo


18 comments:

  1. comel gile Fridge Magnet.... ;)

    chaiyok2, selamat membusykan diri ye bakal tunang orang mihmih :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha comelkan , mcm tuannya la bukan tuan yang bagi. Hahaha. :P

      Thanks Ika , memang bz pun dan dan jugak nak bendera merah harini. Tension.

      Delete
  2. err.. ttyl tu ape? hahaha.. mint FM ke? kalau minat nnti aefa belikan.. ganti kek lapis :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kita lagi suka keychain daripada fridge magnet. Tapi kalau org nak kasi. Kebas jela. Hahaha. Tshirt i love kuching nak 2. Hahahahahahaha.

      Ttyl = talk to you later. Amboiii. :D

      Delete
    2. ohh ttyl lah.. haha... amboii.. byk pulak request... haha.. nk t-shirt kena dtg sini :D

      Delete
    3. Hahaha nak pergi sana tu sempatlah Aefa pindah semenanjung. :P

      Delete
  3. cantiknya FM,hehe :)
    untungla,heheh :)
    busy ye hari ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cantik macam tuan , ehhhh poyo. Hahaha.
      Aah busy dik , kehulur kehilir. Nak minta nyawa da rase. Y__Y

      Delete
  4. feveret FM ni bt collection kt fridge..bila nmpk je teringat la 'yang ni dia bg' yg tu dia bg' hehehe..
    awk x keja dh ye harini..veil awk tu bila nk amek? :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa kan. Very sentimental value. Ngee.
      Dah start cuti dah , tak lalu da tengok kerja. Haha.
      Kita jumpa akak esok okayyyy , selfie depan office biru tu. :P

      Delete
  5. untung lah dapat FM sabah..hahahhahaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasssssiiihhhh susah susah bagi aku FM ! Hahahaha.
      Signature ko aku da letak kat mudah. :P

      Delete
  6. dengar citer yang terbaru fm ni tak elok sebab bagi kesan -ve kat makanan dalam peti ais.. tak tau sejauh mana kebenaranya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke , tak pernah dengar pulak. Btw congrats future mummy. :D

      Delete
  7. cantiknya...bunga reflesia gitu... rumah saya xleh letak fridge magnet nanti anak buah datang habis jahanam dikerjakan... hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha biasalah budak budak. Kalau rumah akak ni , kucing jela pun yang jahanamkan. :D

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah