Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Monday, November 25, 2013

Segmen : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

Assalamualaikum & Hello


Again , aku dijemput untuk join GA oleh tuan empunya blog. Thanks Ayu sebab jemput join GA. Dan seperti biasa , hanya GA yang senang je aku masuk. Yang susah susah yang nak kena tekan itu ini semua aku malas. Hahahahaha. So , korang kalau nak join tekan je banner tu it will direct you to the owner blog. Sekian mekasih.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : mood tak baik.


xoxo



20 comments:

  1. amboi. rajinnye makcik! hahaha.. selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rajin kalau senang , kalau susah ? Tak kuasaaaaa. :P

      Delete
    2. haha. same la kite.. nk join yg senang je.. tp aefa ikut mood jugak.. kalau takde mood mmg xlayan sume ni hahaha

      Delete
    3. Yesss betul tu ! Kalau mood dia tak ok , mmg tak kuasa.

      Delete
  2. terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu ni.. ada masa nanti boleh la blogwalking bersama-sama..link dibawah ayu dah senaraikan url rakan blogger yang dah join segmen ni.. sama2lah kita eratkan ukhwah yang dibina ini...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/senarai-rakan-blogger-segmen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. My pleasure Ayu untuk support blogger lain. :)

      Delete
  3. selamat bersegmen nadia :)
    ika tak pernah join GA ke segmen ke kecuali GA aefa, terasa serba salah pun ada, tapi tak minat nak join nak buat macam mana hukhukhuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ika ! ^^
      Ni pun Nadia tengah free and ada mood dan tak malas.
      Kalau takkkk ??? Hahahaha. Sendiri fahamlaa jawabnyee. :P

      Delete
    2. memang faham, sangat faham haha ;D
      tapi ok laa tu, join juga kan huuuu~~
      berapa hari lagi count down? saje tanye bagi nervous sikit kahkahkah

      Delete
    3. Hahahaha kan! Terus berdebar okay Ika. Nakal niii. :D
      Another 4 days to go , wuhuuuu. Nanti status kita sameee.

      Delete
    4. yeayyyy yeayyy sama status lepas ni, can't wait for you to be engage ;P
      ngeh3

      Delete
    5. Eh eh dia pula yang can't wait. Hiksss. :D

      Delete
  4. datang blogwalking sini.. singgah dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Pha Is ! Thanks datang singgah , best of luck yaaa. :)

      Delete
  5. hi dari segmen yang sama :)
    http://dhiadirham.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  6. Salam dari segman yg sama :D

    http://berstoryatsini.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  7. Salam knal..Dari segmen yang sama..sambil2 tu follow sini..slmt bw ke blog kawan2 semua..
    http://jiesusanos.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Jie. Thanks singgah sini. Dah follow jugak. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah