Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Tuesday, November 19, 2013

SEGMEN MACAM CANTIK JE MACAM COMEL JE

Assalamualaikum & Hello.

Serious aku jarang sebenarnya nak join join GA ni. Unless kalau GA tu punya syarat tak banyak and simple. Semudah ABC. Then baru aku akan join. Hihihii. Aku kan pemalas nauzubillah , so yang simple je la yang terpilih. Mudah. 


Kali ni aku join GA Mak Dara. Syaratnya tepek header Mak Dara je. Lepas tu tepekkan gambar yang korang rasa Macam Cantik Jer Macam Comel Jer. Kekekeke! Kan aku dah kata , senang. Huahuahuaaaa.


Dan ini je gambar yang aku jumpe yang nampak aku niiiii Macam Cantik Je Macam Comel Je. Muahahahaa!

Thanks for your time , love ya people.


p.s : tak sabar nak tengok premier screening Homefront with Nuffnang. Mohon sempat. :D


xoxo


34 comments:

  1. gmbr bile ni? nmpk cam lebih kurus dr gmbr before ni :P
    gud luck~~ :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ingatlah Aefa , lama dah. 2 tahun lepas kot. Haha.
      Yeke nampak ni lagu kurus ? Rasenyaaa mcm ni berisi sikit je. :D

      Delete
    2. aah.. rase cam kurus lg dr gmbr before ni.. berisi?? xnmpk ponnn haaha..

      Delete
    3. Hahaha nampakkanlaa ! Guna mikroskop. :P

      Delete
  2. Replies
    1. Hahaha! Keennn , kenalah fefeeling sikit kadang kadang. :P

      Delete
  3. singgah sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Julia , macam cantik jer macam comel jer. Hihi.
      Thanks singgah. Best of luck yaaa. :)

      Delete
  4. alahai comelnya.. BBL pun join. datang singgah blogwalking..

    recent post : Segmen Macam Hensem Je Macam Kacak Jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi , thanks sudi singgah ! ^^
      Best of luck yaaa. :)

      Delete
  5. goodluck nadia :)
    gambar tu ika tengok macam kat QB Penang hewhew

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Ika , hihihi.
      Gambar ni bukan dekat QB tapi somewhere in Penang. Pandainyaaa. :D

      Delete
  6. dari segmen yg sma..jom follow...done follow here :)
    http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai hai , thanks follow. Best of luck yaaa. :)

      Delete
  7. Assalamualaikum, singgah sini dari segmen yg sama and followed you #179, do follow back :)
    http://supersweetcola.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Najihah. Thanks sebab follow. Good luck yaaa. :)

      Delete
  8. phewwiit2!! hehehe
    genap 180 :)
    MG bw here
    gud luck!
    suppose bukk spek tu sket bg nmpk mata mcm syasya :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wee! Thanks dtg singgah & follow MG.
      Hahaha. Syasya mana ni ? Syasya Elite ? :P

      Delete
  9. Datang sini buat kunjungan hormat`-
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/11/macam-hensem-je-macam-kacak-jer.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih untuk kunjungan hormat Engku !:D

      Delete
  10. Berkunjung dari segmen yang sama. Kalau sudi singgah la sekejap ye beramah mesra. :)

    Macam Cantik Je,Macam Comel Je

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai hai , terima kasih datang singgah blog tak seberapa ni.
      InshaAllah akan membuat kunjungan balas. Tungguuu. :D

      Delete
  11. huuu mmg comel.... Good luck sis..

    ReplyDelete
  12. Singgah darii segmen yang sama. Done follow ..jom singgah blog Budu @ http://dindamaisarra.blogspot.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Budu , thanks datang singgah. InshaAllah akan memabalas kunjungan anda.
      Best of luck juga yeee. :)

      Delete
  13. memang comel je memang cantik je.. hehe tenkiuuuuuu kerana sudi join segmen meroyan mak dara ni ye.. suka suka sukaaa dgn gambor ni.. semoga dengan segmen ini dapat meningkat trafik dan dapat mengeratkan ukhwah antara kita ya.. amin.. Insyaa allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Its my pleasure untuk support mak dara. Mohle kite meroyabn bersama sama. :D

      Delete
  14. Assalammualaikum, is singgah dari segmen yang sama :) selamat bersegmen, Good luck and be a winner...!!!

    http://iskandarx.com/2013/11/18/segmen-macam-hensem-je-macam-kacak-jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam Firdaus , thanks ! Selamat bersegmen dan best of luck yaaa. :)

      Delete
  15. cantiknya diaa...

    salam perkenalan.
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow also done, anyway all the best yaa!!

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/segmen-macam-cantik-je-macam-comel-je.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai Syuhada ! Thanks datang singgah dan follow.
      InshaAllah akan memberi kunjungan balas and best of luck ya. :)

      Delete
  16. bella dari segment yg sama

    http://glamorousbybellaluna.blogspot.com/2013/11/review-segmen-macam-cantik-je-macam.html

    done to be u follower =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks bella singgah sini. Will follow you back. :)

      Delete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah