Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... Malaysian Free Auto Backlink Exchange

Sunday, November 3, 2013

Sesi meLEJENkan diri dekat I Am Lejen SS15, ^^

Assalamualaikum & Hello.

Masa aku menaip entry ni , aku masih lagi eksaited sebab dapat jejakkan kaki dekat Lejen Press SS15. Hihihi. Perasaan teruja yang amat sangat okay , daripada dalam kereta bila nampak je sign kedai I Am Lejen terus cakap dekat Wan 'Haaaa tuuu tuuu' sambil semangat okay tunjuk sign tu. Kekekeke!


Muka budak teruja nak pergi I Am Lejen sebab nak borong novel Awek Chuck Taylor & Lelaki Eksistensial yang duk out of stock dekat kebanyakan book store. Dah tak mampu keluar book store dengan perasaan hampa , tu yang straight away pergi I Am Lejen. Sebelum pergi terjah , aku sempat tanya CEO I Am Lejen whether kedai dorang buka tak on Deepavali and novel wanted aku tu still ada stock ke tak. Hikhikhik. Mampuuu ?? :P








Aku masuk masuk je aku terus usha buku yang aku nak. Senang sebab dah tahu apa nak belikan. Tapi bila tengok banyak banyak buku atas shelves tu. Perghhh !! Rasa macam nak borong semua. Dan danlah aku nak nampak buku Seksi Ovari , Kitab Terfaktab segala. Aku tahu aku akan repeat lagi sekali dan ini bukan pertama dan terakhir aku melejenkan diri. Muahahaha. 

Siap dapat diskaun lagi tau beli buku Awek Chuck Taylor & Lelaki Eksistensial. Seronok ! Siapa tak seronok berbelanja bila dapat diskaun kan ??? So , apa yang aku beli semalam ?? 




Inilah dia total damage for the day , datang nak beli dua novel je. Tapi TERBELI extra satu pula. Maap. Hahahahaha. Ikut hati macam nak TERBELI banyak , tapi nanti Wan usha daring pula. Muahahaha! Total 3 buku tak sampai RM 60 puuunnnn. Murah kann ?? 


Miahahahahahaha ! Penangan I AM LEJEN. Car sticker ni korang boleh beli dekat I Am Lejen la semestinya. Berharga RM 5 je sekeping. Aku saja beli and paksa Wan tampal dekat kereta dia. Harharhar. Padan mukaaaa. 

So , kepada korang yang dah fedup cari novel Lejen Press/Fixi or mana mana writer indie. Korang bolehla jejak I Am Lejen macam yang aku buat ni. Serious rambang mata. Hilang pertimbangan. Lalalalalala.

I Am Lejen Shop (source utama buku buku yang langgar tatabahasa)
Facebook : I Am Lejen Shop
Alamat : 12 G , Jalan SS15/8B , SS15 Subang Jaya , Selangor Darul Ehsan.
Waktu Operasi : Isnin - Sabtu : 1 Tengahari - 12 Tengah malam , Ahad : 1 Tengahari - 6 Petang.

Thanks for your time , love ya people.


p.s : KELABU aku dah habes baca , now nak start dengan Awek Chuck Taylor ! :P


xoxo


10 comments:

  1. owh, kedai buku rupanya, insyaAllah boleh singgah satu hari nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haah Ika , kedai buku yg jual mostly novel writer indie. :)

      Delete
  2. Wah google2 review sume cm best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaa tahu takpe , nk pengaruh review la niiii ! :D

      Delete
  3. first time aefa dgr lejen press ni.. nmpk tak da lame tak bace buku hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha , ape lagi banyakkan membaca. Kikiki!

      Delete
  4. cantik ehh kedai dia...sempoi jek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn ! Sempoi gila. Pergilah singgah. :)

      Delete
  5. hai friendz snct 647...kamu memang lejen.

    ReplyDelete

Nurie.Sya.Nadia Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah